Δεν τα κατάφερε το Παιδικό της TeleUnicom BAC κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" της Λεωφόρου. Για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της ΕΣΚΑ, η Ακαδημία ήθελε νίκη με 10 πόντους διαφορά για να φθάσει τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση, υπερισχύοντας στην ισοβαθμία. Οι παίκτες του Κώστα Παταβούκα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα σε όλες τις δυσκολίες και είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (30-30). Ένα κενό διάστημα πέντε λεπτών στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου, έδωσε την πρωτοπορία στους πράσινους, την οποία και κράτησαν ως το τέλος (71-61 το τελικό αποτέλεσμα) παρά τη συγκλονιστική προσπάθεια όλων των παιδιών στα τελευταία λεπτά του ματς για την ανατροπή. Η αυλαία της κανονικής περιόδου πέφτει την ερχόμενη Τρίτη στο κλειστό της Ελληνογερμανικής (5/3, 20:00) με αντίπαλο την Triple Crown. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η TeleUnicom BAC θα καταλάβει την 5η θέση στη βαθμολογία. Και οι θέσεις στην ουρά ξεκαθάρισαν με τις Κουκουβάουνες, το Deree και την Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής να υποβιβάζονται.

Παναθηναϊκός - TeleUnicom BAC 71-61

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-17, 30-30, 52-41, 71-61

TeleUnicom BAC (Παταβούκας, Μπότης): Ντάκος Ν., Ζολινδάκης Δ., Παπαϊωάννου Γ., Νικόπουλος Γ., Κυριακόπουλος Γ., Βασιλείου Θ., Ναυπλιώτης Σ., Νταγιάντης Γ., Παυλάκος Π., Αρμένης Ε., Λάλα Α., Μήλιος Π.

 

21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕΚ - Ολυμπιάδα Παπάγου 69-52

Triple Crown - Περιστέρι 54-66

Δούκας - Deree 80-51

Κουκουβάουνες - Άρης Πετρούπολης 58-82

Πλάτωνας - Κ.Α.Π. 82-44

 

Ήττα και για το Εφηβικό της Ακαδημίας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ένα αποτέλεσμα (79-47), το οποίο ήρθε φυσιολογικά από μια εκ των τριών ομάδων (οι άλλες δύο είναι το Περιστέρι και η ΑΕΚ) που έχουν ξεχωρίσει αισθητά στη βαθμολογία από όλους τους υπόλοιπους. Παρά τις δυσκολίες του αγώνα πάντως οι παίκτες της TeleUnicom BAC τα έδωσαν όλα και κατάφεραν ως το ημίχρονο να μένουν πολύ κοντά στο σκορ. Τα πάντα για τη συνέχεια θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Triple Crown (5/3, 21:30). Σε συνδυασμό και με τα άλλα χθεσινά αποτέλεσματα, η ομάδα μας με νίκη καταλαμβάνει την "τιμητική" 4η θέση της τελικής βαθμολογίας, παίρνοντας την πρόκριση για τα play-off του πρωταθλήματος, πίσω από τρεις ομάδες με τεράστια παράδοση στο μπάσκετ. Μια αγωνιστική πριν από το τέλος, ξεκαθάρισε και η κατάσταση στις τελευταίες θέσεις με τον Αμύντα, τον Απόλλωνα και τον Παπάγου να υποβιβάζονται.

Παναθηναϊκός - TeleUnicom BAC 79-47

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:17-15,37-29, 54-38,  79-47

TeleUnicom BAC (Παταβούκας, Μπότης): Ζέτος Α., Λαμπρόπουλος Σ., Ραλλάτος Κ., Σιαλάτης Β., Ευαγγελιάδης Π., Μουλαζιάκης Β., Παναγόπουλος Μ., Λεμπέσης Σ., Κόνιαλης Μ., Ταταράκης Γ., Πάλλης Α., Σπασσώφ Σ. 

21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α.Σ. Παπάγου - Απόλλων 57-71

Πανερυθραϊκός - Ε.Φ.Α.Ο.Ζ. 86-75

Δούκας - Deree 48-57

Triple Crown - Περιστέρι 47-65

AEK - Αμύντας 81-35

 

Δείτε στη photo gallery, τις πολύ ωραίες φωτογραφίες του Βαγγέλη Στόλη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση. Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και πλούσιο υλικό μπορείτε να βρείτε στην  ιστοσελίδα www.stolis.gr και στο τηλέφωνο: 6978-837069