Η κάρτα μέλους της TeleUnicom BAC, παρέχει μοναδικά προνόμια στους κατόχους της.

 

                        

 

Στόχος της TeleUnicom BAC είναι να διευκολύνει την πρόσβαση των παιδιών αλλά και τον οικογενειών τους σε μια σειρά από εκπτώσεις και παροχές σε προϊόντα αλλά και υπηρεσίες, στους τομείς της υγείας, της άθλησης, της εκπαίδευσης, αλλά και της ψυχαγωγίας. Ακολουθεί η λίστα με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τις προσφορές τους για τα μέλη της Ακαδημίας. Οι προσφορές ισχύουν ΜΟΝΟ με την επίδειξη της κάρτας μέλους και ΔΕΝ λειτουργούν συνδυαστικά με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. 

 

 

-TeleUnicom

Έκπτωση 10% στις ισχύουσες τιμές λιανικής σε smartphones, tablets και αξεσουάρ Sony Xperia, όπως αυτές αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, από όπου γίνεται και η παραγγελία.

www.teleunicom.com

 

 

-Globalsat

Έκπτωση 10% στις ισχύουσες τιμές λιανικής σε smartphones και tablets της Samsung. Έκπτωση 35% σε αξεσουάρ Samsung, Yenkee και σε προϊόντα Sencor, στις τιμές όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

http://www.globalsat.gr/

 

 

-ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ

Οι προσφορές του ομίλου ΙΑΣΩ (ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ Παίδων και ΙΑΣΩ General) προς τα μέλη της Ακαδημίας, θα σας σταλούν αναλυτικά μέσω email, ενώ θα υπάρχουν και σε έντυπη μορφή στη Γραμματεία.

www.groupiaso.gr

 

 

 

-MR CAR WASH (Μαρίνου Αντύπα 37, Νέο Ηράκλειο/Αγ. Παρασκευής 127, Χαλάνδρι)

Έκπτωση 20% σε οποιαδήποτε υπηρεσία καθαρισμού και περιποίησης αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας. Έκπτωση 10% σε αγορές προϊόντων αυτοκινήτου.

www.mrcarwash.gr

 

 

-OPTICAL PAPADIAMANTOPOULOS

Έκπτωση 20% για σκελετό οράσεως, οφθαλμικούς φακούς (ζεύγος), ζεύγος οράσεως και γυαλί ηλίου. Έκπτωση 30% στα παραπάνω για ποσό άνω των 200 ευρώ. Έκπτωση 40% στα παραπάνω για παιδικούς και εφηβικούς.

Έκπτωση 20% σε φακούς επαφής (10% σε J&J και Optimal). Έκπτωση 10% σε υγρά. Στα βοηθήματα ακοής, δωρεάν επίσκεψη στο σπίτι από ειδικό για έλεγχο ακοής, δωρεάν δοκιμή ακουστικού για 15 ημέρες και δυνατότητα επιστροφής ποσού έως και 600 ευρώ μέσω ασφαλιστικών ταμείων.

Οι προσφορές ΔΕΝ ισχύουν για τα corner ηλίου στα ΑΤΤΙΚΑ, ενώ στο κατάστημα αεροδρομίου ισχύει μόνο η έκπτωση για γυαλιά ηλίου.

Επίσης, για αγορές από το κατάστημα Sunwear (στο The Mall Athens), ισχύουν εκπτώσεις 10% για αγορές έως 99 ευρώ, 15% για αγορές από 100-249 ευρώ και 20% για αγορές άνω των 250 ευρώ. Επίσης έκπτωση 10% σε τσάντες, ρουχισμό και λοιπά αξεσουάρ.

Πληροφορίες για το δίκτυο καταστημάτων:

www.optical.gr

 

 

-ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ “ΑΚΑΔΗΜΟΣ” (Κονδύλη 1 και Όθωνος, Μαρούσι/ Λεωφ. Μαραθώνος 37, Παλλήνη/38ο χλμ Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, Πόρτο Ράφτη)

Έκπτωση 20% στα δίδακτρα όλων των τάξεων και των προσανατολισμών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

http://www.akadimos.gr/

 

 

-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ALTER LIFE (Λεωφ. Μεσογείων 483, Αγία Παρασκευή)

Έκπτωση 20% επί των τιμών καταλόγου. Εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές.

http://www.alterlife.gr/our-gyms/agia-paraskevi

 

 

-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ BARQUE (Χαριλάου Τρικούπη 127 και Στροφυλίου, Νέα Ερυθραία)

Έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού.

http://www.barque.com.gr/

 

 

-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΝΑΜΑ (Κύπρου 50, Αγία Παρασκευή)

Έκπτωση 20%  στο μενού a la carte. Εξαιρείται ο μπουφές.

www.nama.gr

-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ (Λεωφ. Μεσογείων 262, Χολαργός)

Έκπτωση 10% στο λογαριασμό, εκτός από Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

http://koukounari-restaurant.gr/

 

 

-KARTLAND (Λεωφόρος Ανθούσας 8, Παλλήνη)

Όλες οι διαδρομές με -1 ευρώ, για όλες τις κατηγορίες καρτ για μικρούς και μεγάλους. Εκπτώσεις στα πάρτι κατόπιν συνεννόησης και διαθεσιμότητας.

http://kartland.gr/

 

-THE WALL SPORT CLIMBING CENTER (Αγ. Αθανασίου 12, Παλλήνη)

Έκπτωση 10% στον τιμοκατάλογο δραστηριοτήτων για μεγάλους και παιδιά. Εκπτώσεις στα πάρτι, κατόπιν συνεννόησης και διαθεσιμότητας.

http://www.thewall.gr/

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία της TeleUnicom BAC.