Με 16 νίκες σε 18 αγώνες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 16ο όμιλο της Γ' κατηγορίας Εφήβων το Β' τμήμα της TeleUnicom BAC, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Σε μια κατηγορία για αθλητές γεννημένους το 2000 και νεότερους, η ομάδα του κόουτς Μπότη, με παίκτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία γεννημένους το 2002 και το 2003 είχε έναν εξαιρετικό απολογισμό, δίνοντας παράλληλα σε πολλά παιδιά του Εφηβικού και του Παιδικού, την ευκαιρία να πάρουν αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής. Οι αγώνες και τα αποτελέσματα, υπάρχουν στην ενότητα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ", επιλέγοντας την κατηγορία "Εφηβικό Β'".

Ανάλογη πορεία έκανε και το Παιδικό Β', στον 16ο όμιλο της Γ' κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑ. Με παίκτες αποκλειστικά γεννημένους το 2004, καθώς το Παιδικό Β' είναι αυτούσια η ομάδα Παμπαίδων της Ακαδημίας, οι παίκτες του κόουτς Πεγιούδη πέτυχαν 16 νίκες και είχαν μόλις δύο ήττες, καταλαμβάνοντας την πρώτη  θέση στον όμιλό τους. Κυρίως όμως, μέσα από παιχνίδια με μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους, πήραν εμπειρίες ενόψει του Παμπαιδικού πρωταθλήματος που αρχίσει στις 2 Μαρτίου. Όλοι οι αγώνες και τα αποτελέσματα, στην ενότητα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" της ιστοσελίδας, επιλέγοντας "Παιδικό Β'".

Δύο εβδομάδες νωρίτερα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της και η ομάδα Παμπαίδων Β' (γεν.2005) στο τουρνουά της ΕΣΚΑ, η οποία με 8 νίκες και 6 ήττες δεν κατάφερε να προκριθεί στη δεύτερη φάση.