Η Κυριακή 10 Ιουνίου ήταν ξεχωριστή για τα τμήματα Μίνι (γεν.2005) και Προμίνι (γεν.2006) της TeleUnicom BAC! Οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής και με πούλμαν ταξίδεψαν στην Χαλκίδα για δύο φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της Έξω Παναγίτσας, ενός συλλόγου με παράδοση στο άθλημα στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας με την αντρική της ομάδα μάλιστα να αγωνίζεται φέτος αλλά και τη νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας!

Την αποστολή ακολούθησαν με τα αυτοκίνητά τους και οι γονείς των παιδιών, που απόλαυσαν δύο συναρπαστικούς και θεαματικούς αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο "Χαλκιά-Αναστασιάδη". Περισσότερο όμως το χάρηκαν οι μικροί αθλητές μας, που όχι μόνο ευχαριστήθηκαν μπάσκετ, αλλά έκαναν και νέους φίλους.

Η TeleUnicom BAC ευχαριστεί για μια ακόμα την Α.Ε. Έξω Παναγίτσας για την άψογη φιλοξενία των ομάδων μας. Ήταν ιδιαίτερη τιμή η πρόσκληση και η υπόσχεση για ανταπόδοση στο άμεσο μέλλον στο γήπεδο της Ελληνογερμανικής, είναι δεδομένη. Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με το γεύμα των παιδιών στην ταβέρνα "Καπετάνιος". Τους ευχαριστούμε επίσης, για την άψογη εξυπηρέτηση.