Aήττητο ολοκλήρωσε το Παμπαιδικό της TeleUnicom BAC την Α' φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ. Στο τελευταίο παιχνίδι, για την 7η αγωνιστική, επικράτησε εύκολα εκτός έδρας των Γλυκών Νερών με 89-48 και με απολογισμό έξι νίκες σε ισάριθμα ματς, κατέλαβε την πρώτη θέση του 6ου ομίλου, αφήνοντας στην 2η θέση τον Πλάτωνα, ο οποίος επίσης προκρίθηκε.

Στη β' φάση των νοκ-άουτ αγώνων, συνεχίζουν οι δύο πρώτοι των δεκαέξι ομίλων και οι 32 ομάδες μπήκαν στην κλήρωση των νοκ-άουτ αγώνων, ως το Final-4 του τουρνουά. Στη φάση των "32" οι πρώτοι των ομίλων θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες με την TeleUnicom BAC να υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό της Ελληνογερμανικής τον Πανερυθραϊκό, ο οποίος ήταν 2ος στον 3ο όμιλο. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια εκτός έδρας, τον νικητή του ζευγαριού Σ.Κ. Άνοιξης - Α.Ο. Πικερμίου, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Φάση των "32": TeleUnicom BAC - Πανερυθραϊκός (6/5, 13:15, Ελληνογερμανική)

Φάση των "16": Άνοιξη ή Πικέρμι - TeleUnicom BAC ή Πανερυθραϊκός (12 ή 13/5, κλειστό Άνοιξης ή Διώνης)

 

Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζουν τους αγώνες τους, το Παμπαιδικό Β' στον 17ο όμιλο (αυτή την αγωνιστική είχε ρεπό και την επόμενη παίζει εντός έδρας με την ΑΕΝΚ Β'), αλλά και το Παμπαιδικό Γ', που για την 7η αγωνιστική του 19ου ομίλου, επικράτησε εκτός έδρας του ΟΚΑ Μεσογείων Β' με 52-27 και την επόμενη εβδομάδα παίζει εκτός έδρας με τα Γλυκά Νερά Β' (Σάββατο 5 Μαϊου, 14:15)