Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΣΚΑ, η κλήρωση των ομίλων του τουρνούα Μίνι (γεννημένοι 2004 και νεότεροι) με τη συμμετοχή 88 ομάδων από όλη την Αθήνα! Οι συμμετέχουσες ομάδες, χωρίστηκαν σε δεκαέξι ομίλους με την TeleUnicom BAC να βρίσκεται στον 8ο όμιλο μαζί με: Ολυμπιάδα Παπάγου, Deree, Κ.Α.Π., Α.Σ. Παπάγου και Α.Σ. Παιανίας. Οι αγώνες αρχίζουν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και από κάθε όμιλο προκρίνονται δύο ομάδες. Συνοπτικά το πρόγραμμα στον πρώτο γύρο:

1η αγωνιστική: TeleUnicom BAC - Α.Σ. Παιανίας (29/1)

2η αγωνιστική: Ολυμπιάδα Παπάγου - TeleUnicom BAC (5/2)

3η αγωνιστική: TeleUnicom BAC - Α.Σ Παπάγου (12/2)

4η αγωνιστική: Κ.Α.Π. - TeleUnicom BAC (19/2)

5η αγωνιστική: TeleUnicom BAC - Deree (5/3)

Στον δεύτερο γύρο, οι αγώνες διεξάγονται στις έδρες των φιλοξενούμενων. Αναλυτικά το πρόγραμμα όλης της α' φάσης, τα γήπεδα και οι ώρες των αγώνων, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της TeleUnicom BAC, στην ενότητα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ", επιλέγοντας την κατηγορία "Μίνι-2004". Από κάθε όμιλο, προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες, συνολικά 32 οι οποίοι παίζουν μονό νοκ-άουτ χιαστί για να προκριθούν οι 16 καλύτερες. Ο πρώτος του 8ου ομίλου όπου συμμετέχει η ομάδα μας θα παίξει στην έδρα του με τον δεύτερο του 1ου ομίλου (Απόλλων, Γαλάτσι, Ιωνικός Ν.Φ., Γ.Σ. Πατησίων, Α.Ε. Γκράβας και Εύνικος Β'), ενώ ο δεύτερος θα παίξει εκτός έδρας με με τον πρώτο του 7ου ομίλου (Άτταλος Καματερου, Εύνικος, Αετός, Αχαρνής, ΑΕΝΚ).

Καλή επιτυχία και καλή αρχή στης ομάδα της Ακαδημίας που πέρσι στο Προμίνι τότε, έφθασε μια ανάσα από την πρόκριση στο Final-4 της αντίστοιχης διοργάνωσης!