Η TeleUnicom B.A.C. είχε την τιμητική της χθες βράδυ (Δευτέρα 9 Ιανουαρίου) στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Σ.Κ.Α., που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του πολιτιστικού κέντρο "Δαϊς". Ανάμεσα στις ομάδες που βραβεύτηκαν ήταν και το Παιδικό τμήμα της Ακαδημίας, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Σ.Κ.Α. την περασμένη σεζόν (2015-16), ενώ δύο μήνες μετά ακολούθησε και η κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων στην τελική φάση της διοργάνωσης που έγινε τον Ιούνιο στα Τρίκαλα.

Την TeleUnicom B.A.C., εκπροσώπησαν στην εκδήλωση της Ε.Σ.Κ.Α., ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γιώργος Ρεγγίνας και ο έφορος της Παιδικής ομάδας Παντελής Μουχίμογλου. Παρόντες και οι "χρυσοί" δώδεκα παίκτες που κατέκτησαν τους δύο τίτλους, αποδεικνύοντας στην πράξη για μια ακόμα φορά το #oneteamonefamily, το σύνθημα που συνόδευε την ομάδα όλη την προηγούμενη σεζόν. Παρών στη βράβευση ήταν και ο βοηθός προπονητή Αντώνης Μπότης.

 

** Στην βασική φωτογραφία διακρίνονται όρθιοι από αριστερά: Γιώργος Ρεγγίνας (πρόεδρος TeleUnicom B.A.C.), Παντελής Μουχίμογλου (έφορος Παιδικού τμήματος), Νίκος Αρσενόπουλος, Βασίλης Γκικαπέππας, Νίκος Παπαγεωργίου, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Νίκος Νάσσου, Νίκος Ηλιόπουλος, Γιώργος Κόλτηρης, Λεωνίδας Καραγιώργης και Αντώνης Μπότης (βοηθός προπονητή). Κάτω από αριστερά: Πέτρος Δήμος, Αλέξανδρος Προίσκος, Γιάννος Γιαννόπουλος, Ηλίας Λουκαϊτης.

** Όλες οι φωτογραφίες είναι του Βαγγέλη Στόλη, τον οποίο και ευχαριστούμε. Το βίντεο ετοιμάστηκε από την Ακαδημία και προβλήθηκε στο video-wall κατά τη διάρκεια της βράβευσης της ομάδας μας.