Τρια πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια έδωσε το Παιδικό της TeleUnicom BAC με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της ΕΣΚΑ για τα Χριστούγεννα. Η ομάδα της Ακαδημίας συμμετείχε από Παρασκευή έως και Κυριακή στο τουρνουά που διοργάνωσαν ο δήμος Μεταμόρφωσης και οι Κουκουβάουνες με τον κόουτς Παταβούκα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Την Παρασκευή η TeleUnicom BAC νίκησε τη διοργανώτρια ομάδα του Γ.Α.Ο.Κ. με 52-47, το Σάββατο ηττήθηκε στην παράταση από το Περιστέρι με 65-61, ενώ την Κυριακή στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε από την εθνική Παμπαίδων (γεν.2002) με 60-45

Το Παιδικό Β' της Ακαδημίας, έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι στο 2016 για το πρωτάθλημα Β' κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑ και έκλεισε νικηφόρα τη χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες, επικρατώντας στο κλειστό της Ελληνογερμανικής της Triple Crown B' με 65-35. Επόμενο παιχνίδι στον 17ο όμιλο, εκτός έδρας με τον Δούκα Γ' (15/1, 09:30).

Στους Παμπαίδες Β'-2003, διεξήχθη η πρώτη αγωνιστική της φάσης των "16" με την TeleUnicom BAC που βρίσκεται στον 4ο όμιλο να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, καθώς νίκησε εκτός έδρας, την Άμιλλα Περιστερίου με 67-40 (φωτογραφίες). Ο όμιλος αποτελείται από τέσσερις ομάδες με την πρώτη στη βαθμολογία μετά τις έξι αγωνιστικές να προκρίνεται στο Final-4. Επόμενο ματς, εντός έδρας με το Deree (Σάββατο 7 Ιανουαρίου, 12:30).

Στο τουρνουά Προμίνι (γεν.2005) της ΕΣΚΑ, η ομάδα της Ακαδημίας επικράτησε εντός έδρας με 32-22 του Λαυρίου για την 6η αγωνιστική του 7ου ομίλου. Ήταν η 3η σερί νίκη για τους μικρούς της TeleUnicom BAC που βρίσκονται σε τροχιά πρόκρισης στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Στο τουρνουά Υποδομών που διοργανώνουν ο Έσπερος, ο Πανιώνιος, το Περιστέρι και ο Ολυμπιακός, αυτό το Σαββατοκύριακο αγωνίστηκαν δύο από τις τρεις ομάδες μας που συμμετέχουν. Οι Παμπαίδες Β'-2003 επικράτησαν εκτός έδρας της Ένωσης Τραχώνων/Δία Αλίμου με 50-46 σε παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής και το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους (7-8/1), υποδέχονται το Παλαιό Φάληρο. Η ομάδα Προμίνι-2005 νίκησε εντός έδρας του Κρόνου Γέρακα με 39-32, επίσης για την 7η αγωνιστική και το επόμενο ματς είναι εκτός έδρας με την Τερψιθέα.