Η TeleUnicom BAC ανακοινώνει με χαρά, τη συμμετοχή της στο τουρνουά Υποδομών που συνδιοργανώνουν ο Έσπερος, ο Πανιώνιος, το Περιστέρι και ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά και ανταγωνιστικά τουρνουά που διεξάγονται τα τελευταία χρόνια στην Αττική, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων τόσο από την ΕΣΚΑ, όσο και από την ΕΣΚΑΝΑ.

Στο φετινό τουρνουά (σεζόν 2016-17), στο οποίο το τζάμπολ γίνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο (5 & 6 Νοεμβρίου), η Ακαδημία θα συμμετάσχει σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α' (2002), ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β' (2003) και ΠΡΟΜΙΝΙ (2005).

Αναλυτικά, στην κατηγορία Παμπαίδων Α', η TeleUnicom BAC κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο με αντιπάλους τις ομάδες: Α.Ο. Πεύκης, ΑΕΣΕΛ, Γ.Σ. Κρόνος, Περιστέρι, ΝΕΦΟ Νικηφόρος και Έσπερος.

Στην κατηγορία Παμπαίδων Β΄, η Ακαδημία θα συμμετάσχει με αθλητές γεννημένους τις χρονιές 2003, 2004 και θα αντιμετωπίσει στον πρώτο όμιλο τις ομάδες: Παγκράτι, Περιστέρι, Έσπερος, Μανδραϊκός, Πρωτέας Βούλας, Πανιώνιος Α', Ένωση Τραχώνων και Παλαιό Φάληρο.

Τέλος, στην κατηγορία Προμίνι-2005, η TeleUnicom BAC είναι και εδώ στον πρώτο όμιλο με αντιπάλους τις ομάδες: Γ.Σ. Κρόνος, ΔΑΣ Δραπετσώνας, Παγκράτι, Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού, Πρωτέας Βούλας, Κρόνος Γέρακα, Τερψιθέα, Ολυμπιακός.

Το αναλυτικό πρόγραμμα σε κάθε κατηγορία, θα αναρτηθεί σύντομα στη ενότητα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" της ιστοσελίδας μας, επιλέγοντας την ανατίστοιχη ηλικία και με την ένδειξη "Τουρνουά Υποδομών". Καλή επιτυχία στις ομάδες μας!