H TeleUnicom-Επίσημος και Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SONY Mobile Communications στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, μεγάλος χορηγός της Ακαδημίας TeleUnicom Basketball Academy Club, για μια ακόμα χρονιά δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ να συμμετέχουν σε ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό camp πολύ υψηλών προδιαγραφών.

Φέτος, ως συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στο Zlatibor της Σερβίας, αλλά και στη Ρόδο, οργανώνει για πρώτη φορά το TeleUnicom Chios Camp 2015 με τη συμμετοχή και των τοπικών συλλόγων της Χίου.

Ειδικά για τα παιδιά της Ακαδημίας, η εταιρία TeleUnicom επιδοτεί και τη φετινή συμμετοχή στο camp κατά 50%.

Το TeleUnicom Chios Camp 2015 θα πραγματοποιηθεί  στα τρία κλειστά γήπεδα του νησιού. Οι φιλοξενούμενοι και οι αθλητές θα μείνουν στο ξενοδοχείο Chios Chandris Hotel (4*), και κάτω από επίβλεψη security ακόμα και τις νυκτερινές ώρες.

Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή  28 Ιουνίου  και η επιστροφή  το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 αεροπορικώς.

Δυνατότητα συμμετοχής στην αποστολή έχουν αθλητές από 8-18 ετών (γεννημένοι από 2007 έως 1997) και γονείς, οι οποίοι μπορούν να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Ως Ακαδημία, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την εταιρία TeleUnicom για τη ολόπλευρη στήριξη και την οικονομική συνδρομή της,  χάριν της οποίας δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν.

Οι συμμετέχοντες αθλητές θα συνοδεύονται από άτομα και προπονητές της Ακαδημίας.

Oι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση  κενών  θέσεων θα συμπληρωθούν με παιδιά εκτός Ακαδημίας.

 Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής και να την παραδώσουν στη γραμματεία της Ακαδημίας ή να την στείλουν με fax στο 210 3800391 ή με e-mail στο info@basketballacademy.gr. το αργότερο έως τις 10 Ιουνίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6934 406893 (Μαριλένα Μαραγκού)