Μια ακόμα σημαντική επιτυχία έφερε για την TeleUnicom BAC, η ομάδα του 2001, που έπαιξε τον πρώτο από τους δύο τελικούς του Final-3 στο τουρνουά του Ίκαρου. Νίκησε εκτός έδρας με 37-27 τον Πρωτέα Βούλας, εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση και πλέον στο τελευταίο της παιχνίδι, στο κλειστό της Ελληνογερμανικής με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας θα διεκδικήσει την πρωτιά. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, έχοντας μοιραστεί τις νίκες. 

Για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, η ομάδα Μίνι της Ακαδημίας (γεν.2002) επικράτησε εύκολα εντός έδρας με 68-37 της ομάδας του Μαρκόπουλου, σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της φάσης των "16" και διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση στο Final-4. Όλα θα κριθούν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές που θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Στο πρωτάθλημα Προμίνι της ΕΣΚΑ (γεν.2003), η ιστορία επαναλήφθηκε... H TeleUnicom BAC ηττήθηκε μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στο κλειστό της Ελληνογερμανικής από την Ολυμπιάδα Παπάγου με δύο πόντους διαφορά, 43-41, για την 9η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου, με το νικητήριο καλάθι των φιλοξενούμενων να μπαίνει στην εκπνοή, όπως και στο ματς του πρώτου γύρου, στου Παπάγου όπου και πάλι η νίκη είχε κριθεί με buzzer beater στην εκπνοή!