Πρεμιέρα με το "δεξί" για την ομάδα Παμπαίδων της TeleUnicom BAC στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ! Η ομάδα της Ακαδημίας, μετά το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής, νίκησε στο ντέρμπι του 4ου ομίλου, εκτός έδρας με 62-56 τον Δούκα και έβαλε από νωρίς τις βάσεις για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Δευτέρη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και για την Β' ομάδα Παμπαίδων της Ακαδημίας, που συμμετέχει στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος και νίκησε εντός έδρας την Κερατέα με 48-29.

Η ομάδα του 2001, στον νοκ-άουτ προημιτελικό του τουρνουά του Ίκαρου, επικράτησε σε ένα ματς με συναρπαστική εξέλιξη εκτός έδρας με 41-40 της Ε.Α. Νίκαιας και πήρε την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη φάση των "16" του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ η ομάδα Μίνι της Ακαδημίας (γεννημένοι 2002), καθώς σε παιχνίδι για τον πρώτο όμιλο, επικράτησε εκτός έδρας 50-44 του Μαρκόπουλου.

Στα Προμίνι (γεν. 2003), η TeleUnicom BAC, νίκησε εντός έδρας με 52-36 το Κορωπί, σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ, ενώ για το τουρνουά του Ίκαρου στο νοκ-άουτ προημιτελικό, πήρε τη νίκη άνευ αγώνα με 20-0 επί της Τερψιθέας, με απόφαση του διαιτητή, καθώς η αντίπαλη ομάδα δεν προσκόμισε τα δελτία και προκρίθηκε έτσι, στην τελική φάση.

*Οι φωτογραφίες από την εκτός έδρας νίκη του Παμπαιδικού της TeleUnicom BAC, στο "Δαϊς", είναι το Βαγγέλη Στόλη, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες: Βαγγέλης Στόλης, τηλ.6978 837069, email:vaggelisstolis@yahoo.gr