Εντός έδρας ήττα από τον Χαραυγιακό με 57-53, για την 17η αγωνιστική του 14ου ομίλου της Β' κατηγορίας της ΕΣΚΑ, γνώρισε το Εφηβικό της TeleUnicom BAC. Ήταν μόλις η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Ακαδημίας που με νίκες στα δύο εναπομείναντα εκτός έδρας ματς (με Άτταλο Καματερού και Άρη Πετρούπολης), θα σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τα δεκάλεπτα και οι πόντοι:

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 30-33, 39-46, 53-57.

TeleUnicom BAC (Κώστας Παταβούκας, Αντώνης Μπότης): Δαμίγος Ε. 12, Παπαγιαννόπουλος Μ. 3, Πανταζόπουλος Π. 3, Γριμάνης Ι. 9, Ζένιου Μ. 15(3), Κούτρας Ν., Κριτσαντώνης Π., Καλογήρου Κ.  8, Προίσκος Α., Ρεγγίνας Φ., Πανταζής Μ., Ζωχιός Π. 3.

Την ήττα γνώρισε το Παιδικό Β', εκτός έδρας από το Χολαργό με 54-50 κι ενώ μένουν ακόμα δύο παιχνίδια για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στον 15ο όμιλο του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΣΚΑ.

Πρώτη ήττα μετά από έξι σερί νίκες στο τουρνουά του Ίκαρου για την ομάδα των γεννημένων το 2001, που έχασαν εντός έδρας από τον Ίκαρο Καλλιθέας με 47-33. 

Σπουδαία νίκη τόσο σε έκταση όσο και σε βαθμολογική σημασία για την ομάδα Μίνι (γεν. 2002) της TeleUnicom BAC, που επικράτησε εντός έδρας της Ολυμπιάδας Παπάγου με το εντυπωσιακό 50-23. Έτσι, με νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια (εκτός έδρας με Σχ. Μωραϊτη και εντός έδρας με Deree), η σπουδαία προσπάθεια της ομάδας της Ακαδημίας από το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεών της, θα επιβραβευτεί με την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Η ομάδα Προμίνι (γεν. 2003), το Σάββατο νίκησε 44-32 στο κλειστό της Ελληνογερμανικής τη Σχολή Μωραϊτη σε εξ αναβολής παιχνίδι για το τουρνουά του Ίκαρου, ολοκληρώνοντας έτσι με δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση, ενώ την Κυριακή, στο πρώτο παιχνίδι του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ, επικράτησε εύκολα εντός έδρας της ομάδας των Μεσογείων με 109-31.

** Το φωτογραφικό υλικό από τη σημαντική νίκη της ομάδας Μίνι της Ακαδημίας, είναι του Βαγγέλη Στόλη, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες: Βαγγέλης Στόλης - τηλ. 6978837069, email: vaggelisstolis@yahoo.gr