Μόνο δύο παιχνίδια περιελάμβανε το πρόγραμμα της TeleUnicom BAC, καθώς την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, δεν διεξάγονται αγώνες σε πρωταθλήματα και τουρνουά, λόγω των εκλογών.

Το Σάββατο, η ομάδα Μίνι της Ακαδημίας (γεν. 2002) νίκησε στο κλειστό του Μαρκόπουλου τα Μεσόγεια Β' με 127-53, πέτυχε έτσι της 7η νίκη της σε εννέα αγώνες στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ και το επόμενο Σάββατο (31/1) στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Ελληνογερμανικής υποδέχεται την Ολυμπιάδα Παπάγου, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η TeleUnicom BAC είχε επικρατήσει στο κλειστό του Παπάγου με 55-50 στην παράταση.

Το Προμίνι νίκησε σε εξ αναβολής παιχνίδι εντός έδρας τη σχολή Μωραϊτη με 59-55, πιο εύκολα από οτι δείχνει το τελικό σκορ καθώς στο ημίχρονο είχε προβάδισμα με 31-11. Ήταν η όγδοη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα (γεν. 2003) στο τουρνουά του Ίκαρου.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας κλείνει με τον αγώνα του Παιδικού, εντός έδρας με την Νέα Κηφισιά, την Τρίτη το βράδυ στις 8, στο κλειστό της Ελληνογερμανικής.