Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 3, 4 και 5 Ιανουαρίου στο κλειστό της Ελληνογερμανικής Αγωγής, το 4ο TeleUnicom Cup, που διοργάνωσε με επιτυχία η Basketball Academy Club σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό της Ακαδημίας, την TeleUnicom, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των XPERIA SONY SMARTPHONE. Οι αθλητές όλων των ομάδων, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια, προσφέροντας αμφίρροπες αναμετρήσεις αλλά και ωραίο θέαμα στους θεατές, αλλά και στους γονείς που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το Παιδικό της TeleUnicom BAC κατέλαβε την πρώτη θέση στο αντίστοιχο τουρνουά, με μια σπουδαία νίκη με σκορ 39-33 επί του Δούκα, που είναι πρώτος και αήττητος ως τώρα στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑ. Η ομάδα της Ακαδημίας νίκησε και τον Ηλυσιακό, ενώ έχασε από την Ηλιούπολη.

Την δεύτερη θέση στο τουρνουά Μίνι, κατέλαβε η ομάδα των γεννηθέντων το 2002, χάνοντας την πρώτη θέση για ένα καλάθι (ήττα 24-22 από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου) και πετυχαίνοντας δύο νίκες, επί της Ηλιούπολης και του Ηλυσιακού.

Την τρίτη θέση κατέλαβε το Εφηβικό, που νίκησε την Ηλιούπολη με 37-27, αλλά έχασε από Αστέρα Πατησίων και Νέα Κηφισιά. Στη τέταρτη θέση βρέθηκε η ομάδα των Προμίνι (γεν. 2003), που νίκησε εύκολα τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου 30-22 (πήρε τελικά την 1η θέση), όμως έχασε στο καλάθι από τον Ηλυσιακό και στην παράταση από τον Παναθηναϊκό. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε και η ομάδα του 2004.

Το φωτογραφικό υλικό από το 4ο TeleUnicom Cup 2015, είναι του Βαγγέλη Στόλη, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες: Βαγγέλης Στόλης - τηλ. 6978837069, email: vaggelisstolis@yahoo.gr