Η συνεργασία της TeleUnicom / Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος των Xperia Sony Smartphones με το TeleUnicom Basketball Academy Club χρονολογείται από το 2009, και συνεχίζεται έως σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Η TeleUnicom είναι σταθερός συνοδοιπόρος των προσπαθειών της Ακαδημίας κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας. Ως κύριος χορηγός της Ακαδημίας, εμφανίζεται στις φανέλες της ομάδας με το λογότυπο της εταιρείας. Ακόμη, στηρίζει έμπρακτα όλες τις προσπάθειες της Ακαδημίας προκειμένου να χαρίζει στους αθλητές την εμπειρία των αγώνων, των τουρνουά, και όλων των διοργανώσεων.

Η TeleUnicom ιδρύθηκε το 1995 και από το ξεκίνημα της δραστηριοποιήθηκε στην αγορά των τηλεπικοινωνιών. Μετά από τη μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες αλλά και τους operators στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά σε προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, Fax, εκτυπωτές, τηλέφωνα Dect, GPS, Fixed Wireless Terminals και Η/Υ.

Η στρατηγική συνεργασία με την Sony Mobile Communications Hellas (Sony Mobile) είναι απόρροια της μακρόχρονης και πετυχημένης σχέσης της Sony Mobile με τα ιδρυτικά στελέχη της TeleUnicom. To 2009, η τότε Sony Ericsson Ελλάδος και τώρα Sony Mobile ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την εταιρεία TeleUnicom, η οποία αποτελεί πλέον επίσημο και αποκλειστικό αντιπρόσωπό της.

Η ιδιαίτερη σχέση της TeleUnicom με το B.A.C δημιουργήθηκε με την προσωπική εμπειρία του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, κ. Βασίλη Παπαδόπουλου, τα παιδιά του οποίου και αποτελούν μέλη της Ακαδημίας.

Στην έναρξη της συνεργασίας  ο Εμπορικός Διευθυντής της TeleUnicom κ. Κώστας Αγραφιώτης τόνισε: «Παρότι η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας, έχει την πίστη και τη φιλοσοφία ότι πίσω από όλα υπάρχει ο άνθρωπος, οι σχέσεις και η ομαδική δουλειά. Αξίες και ιδέες που πρεσβεύει και καλλιεργεί η Ακαδημία, για αυτό και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος  της εταιρείας, κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με το TeleUnicom  Basketball Academy Club  επεσήμανε:

«Η TeleUnicom ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Xperia Sony Smartphones στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερα νέα παιδιά να ζήσουν την εμπειρία που προσφέρουν τα μέλη της Ακαδημίας, βάσει της μακροχρόνιας επιτυχημένης πορείας τους στον αθλητισμό. Ο λόγος γίνεται για τους ιδρυτές και ενεργά μέλη της σχολής Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Δημήτρη Ιτούδη, Κώστα Παταβούκα και Γιώργο Ρεγγίνα, οι όποιοι είναι δίπλα στους αθλητές της Ακαδημίας, ενισχύοντας τις προσπάθειες τους και βελτιώνοντας τις αποδόσεις τους.

Η TeleUnicom θα συνεχίσει να ενισχύει ηθικά και οικονομικά την Ακαδημία σε κάθε της προσπάθεια ώστε τα μέλη της να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις υποχρεώσεις, στρέφοντας όλο και περισσότερους νέους στον αθλητισμό και αναδεικνύοντας νέα ταλέντα.

Κλείνοντας τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την επιτυχημένη τους πορεία»

 

www.teleunicom.com