Η GLOBALSAT A.E. δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και αυτοματισμού γραφείου. H εταιρεία συνεργάζεται, σε αρκετές περιπτώσεις καικατ’ αποκλειστικότητα, με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συσκευών κινητής τηλεφωνίας και γενικότερα προϊόντων τεχνολογίας, των οποίων τα προϊόντα διαθέτει στην ελληνική αγορά και τους τελικούς καταναλωτές της, μέσω του δικτύου συνεργατών της.

Η μακροχρόνια συνεργασία της με κατασκευαστές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που έχουν ηγετική θέση στην αγορά, η εμπορική και τεχνολογική εξειδίκευση των στελεχών της καθώς και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης των συνεργατών της έχουν ξεχωρίσει τη GLOBALSAT, με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται και να συνεργάζονται μαζί της κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Η GLOBALSAT A.E. αγαπά και στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και αναγνωρίζει την σπουδαία δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία τα τελευταία χρόνια από όλες τις ομάδες και τους προπονητές. Οι τίτλοι και οι διακρίσεις είναι το αποτέλεσμα προσωπικών και ομαδικών προσπαθειών. Τα πιο σημαντικά όμως είναι η προσπάθεια που γίνεται, το πάθος όλων, η αγάπη για το άθλημα του μπάσκετ, η προσήλωσή στο αθλητικό ιδεώδες, δηλαδή στις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού ως μέσο εξάσκησης του πνεύματος, εξευγενισμού της ψυχής και σύσφιξης των ανθρώπινων σχέσεων. Αναγνωρίζοντας τα παραπάνω η εταιρεία υποστηρίζει το έργο της Ακαδημίας θέλοντας να προσφέρει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν την Ακαδημία, να αγωνιστούν στις ομάδες της και να βιώσουν εμπράκτως τις έννοιες της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της επιτυχίας.