Την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι εγγραφές και οι προπονήσεις  της TELEUNICOM BAC σύμφωνα με το ΝΕΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (βλ.προηγούμενη ανακοίνωση).

Με αυτή την αφορμή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:  

  • Ακολουθώντας τις συστάσεις της υγειονομικές υπηρεσίας της ΓΓΑ, την πρώτη εβδομάδα οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στα ανοιχτά γήπεδα, τις ώρες που ορίζει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Ειδικότερα για το Σαββατοκύριακο όμως, προκειμένου να αποφευχθούν προπονήσεις τις ώρες έντονης ηλιοφάνειας, θα υπάρξει τροποποίηση του προγράμματος, το κάθε τμήμα ξεχωριστά σε συνεννόηση με προπονητές και αθλητές.
  • Η προπόνηση της Τρίτης 1ης Σεπτεμβρίου για το ΠΑΙΔΙΚΟ είναι στις 19:30-21:00 και για το ΕΦΗΒΙΚΟ 20:00-21:30 με παπούτσια στίβου.
  • Η ενδυνάμωση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.
  • Προκειμένου να γίνει η εγγραφή χρειάζεται να προσκομίσετε στην γραμματεία συμπληρωμένη την αίτηση εγγραφής αθλητή, καθώς και την βεβαίωση συγκατάθεσης για τη χρήση προσωπικών δεδομένων και εικόνων (GDPA). 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

Και φέτος, σύμφωνα με το άρθρο 16 του νόμου 4479/2017 και των ΚΥΑ των Υπουργού Υγείας και Υφυπουργού Πολιτισμού (ΦΕΚ 3254Β 8/8/18) η διαδικασία πιστοποίησης της υγείας των αθλητών καταγράφεται σε κάρτα υγείας, είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή του αθλητή σε προπονήσεις και αγώνες. Μπορείτε να προμηθευτείτε την κάρτα υγείας από την γραμματεία κατά την εγγραφή σας, την οποία επιστρέφετε θεωρημένη από καρδιολόγο.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων για την Κάρτα Υγείας και προκειμένου να ληφθεί υπόψη η ιδιαιτερότητα της περιόδου λόγω της πανδημίας COVID-19, πέραν της κλινικής εξέτασης λαμβάνεται και αναλυτικό ιατρικό ιστορικό (καθ’ υπόδειξη της ΓΓΑ), προκειμένου  να βεβαιωθεί ότι ο αθλητής δεν παρουσιάζει συμπτώματα.

Για τη δική σας διευκόλυνση, η Ακαδημία οργανώνει ένα διήμερο τσεκ απ από παθολόγο και καρδιολόγο, την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή  4  Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή στη γραμματεία τηλεφωνικά ή μέσω email.

 

Ευχόμαστε να περάσατε ένα υπέροχο καλοκαίρι και σας περιμένουμε πάλι κοντά μας!

TELEUNICOM BAC