Η κανονική περίοδος της Α' κατηγορίας Εφήβων της ΕΣΚΑ για τη σεζόν 2019-20, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την TeleUnicom BAC. Η Ακαδημία κατέλαβε τελικά την 4η θέση με τελική συγκομιδή 37 βαθμούς (15 νίκες και 7 ήττες), μόλις ένα λιγότερο από την 3η ΑΕΚ και τέσσερις περισσότερους από το Δούκα που έχει ένα ματς λιγότερο. 

Το αποτέλεσμα αυτό θα έφερνε κανονικά την TeleUnicom BAC στα playoff της κατηγορίας για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της ομάδας, ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊου ανέβαλλε κάθε αθλητική δραστηριότητα. Ως εκ τούτου, ο ημιτελικός με το Περιστέρι, αλλά και ο μικρός και μεγάλος τελικός (Παναθηναϊκός-Περιστέρι το άλλο ζευγάρι), δεν έγιναν. Η επιτυχία της ομάδας ωστόσο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη καθώς η TeleUnicom BAC είναι στην 4άδα της κατηγορίας μαζί με τρεις ομάδες της Α1 και παράδοση ετών και πολλούς τίτλους στο χώρο των υποδομών. Παράλληλα και σε συνδυασμό και με την 6η θέση του Παιδικού η Ακαδημία συγκαταλέγεται στο κλειστό "κλαμπ" των ομάδων (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Περιστέρι και Δούκας) που έχουν εκπροσώπηση σε τόσο υψηλό επίπεδο ΚΑΙ στις δύο βασικές αναπυξιακές κατηγορίες.

Η πορεία του φετινού Εφηβικού βρίσκεται συνοπτικά στην ενότητα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ", επιλέγοντας την κατηγορία "ΕΦΗΒΙΚΟ (2002-03)". Στο video της ανάρτησης μπορείτε να δείτε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της ομάδας, στα παιχνίδια της σεζόν 2019-20.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2019-20

6. Δημήτρης Ζολινδάκης

7. Αριστείδης Πάλλης

8. Μανώλης Κόνιαλης

9. Κώστας Τουρτουρόπουλος

11. Χάρης Χατζηχαραλάμπους

12. Νίκος Ντάκος

14. Νίκος Μαργαρίτης

15. Σωτήρης Ναυπλιώτης

17. Στέφανος Σπασσώφ

21. Γιάννης Κυριακόπουλος

23. Πάνος Μήλιος

27. Αναστάσης Ζέτος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Κώστας Παταβούκας

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: Αντώνης Μπότης, Νίκος Δαμιανόπουλος