Η κανονική περίοδος της σεζόν 2019-20 στην Α' κατηγορία Παίδων της ΕΣΚΑ, ολοκληρώθηκε με την TeleUnicom BAC να καταλαμβάνει τελικά την 6η θέση με συνολικό απολογισμό 11 νίκες και 11 ήττες. Την ίδια συγκομιδή (33 βαθμούς) είχε και ο 5ος Πλάτωνας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά η ομάδα του εκπαιδευτηρίου υπερτερούσε στη διαφορά πόντων.

Το πρόσημο για την προσπάθεια της ομάδας είναι αναμφίβολα θετικό, αν αναλογιστεί κανείς πως η Ακαδημία βασίστηκε στα δικά της παιδιά (όλα γεννημένα το 2004) και δεν ακολούθησε την πρακτική των περισσότερων ομάδων της κατηγορίας με πολλές μεταγραφές αθλητών από άλλους συλλόγους. Η TeleUnicom BAC είναι η μοναδική ομάδα της πρώτης εξάδας που από το φετινό ρόστερ του Παιδικού, οκτώ παιδιά είναι στην Ακαδημία τουλάχιστον από το Προμίνι (από 11 χρονών δηλαδή ή και πιο πριν) και δύο ακόμα ήρθαν την επόμενη σεζόν, στα Μίνι (12 ετών), πράγμα που αποδεικνύει έμπρακτα την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες αλλά και την καλή χημεία, η οποία τελικά απέδωσε καρπούς. 

Η πορεία του φετινού Παιδικού βρίσκεται συνοπτικά στην ενότητα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ", επιλέγοντας την κατηγορία "ΠΑΙΔΙΚΟ (2004)". Στο video της ανάρτησης μπορείτε να δείτε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της ομάδας στα παιχνίδια της σεζόν 2019-20.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2019-20

4. Στέλιος Δήμος

5.Κωνσταντίνος Θερμός

6.Χρήστος Πάλλης

7.Ευγένιος Αρμένης

8.Βασίλης Λιακόπουλος

9.Γιάννης Σαρηκώστας

10.Άγγελος Λυρίτσης

11.Γιώργος Σωτηρόπουλος

12.Χρήστος Μπίνας

13.Δημοσθένης Μανωλάτος

17.Νικόλας Κωνσταντινίδης

18.Νότης Κωσταράς

20.Νίκος Τσέκος

24.Φύλλιας Γεωργατζής

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Δημήτρης Πεγιούδης

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: Αντώνης Μπότης, Νίκος Δαμιανόπουλος