Η TeleUnicom BAC ανακοινώνει πως θα παραμείνει κλειστή μέχρι 25 Μαρτίου μετά και τις νεότερες εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού.

Σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) αποφάσισε την αναστολή των Εθνικών πρωταθλημάτων πλην Basket League μέχρι νεωτέρας, ενώ και η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Αττικής (Ε.Σ.Κ.Α.) ανακοίνωσε την αναστολή των πρωταθλημάτων Α’ έως και Δ’ Ανδρών και Γυναικών, Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων και Νεανίδων επίσης μέχρι νεωτέρας. Θυμίζουμε ότι χθες είχαν ανασταλεί και τα τουρνουά Υποδομών της Ένωσης (Παμπαίδες μέχρι Τζούνιορ). 

Ως εκ τούτου και λαμβάνοντας υπόψιν τις αποφάσεις των αρμόδιων φορέων αλλά και υπουργείων, η Ακαδημία με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά αλλά και στις οικογένειές, τους, θα παραμείνει κλειστή μέχρι 25/3 συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην προσπάθεια περιορισμού του ιού.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευελπιστούμε πως έχουμε τη συμπαράστασή σας, σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που αφορά τη Δημόσια Υγεία.

Αν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή, θα ενημερωθείτε άμεσα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της TeleUnicom BAC,του επίσημου λογαριασμού στο facebook, αλλά και μέσω email στα μέλη μας.