Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΚΑ η κλήρωση του τουρνουά Παμπαίδων Α' για αθλητές γεννημένους το 2005 και νεότερους, στο οποίο η TeleUnicom BAC θα λάβει μέρος με δύο ομάδες.

Η Α' ομάδα είναι οι γεννημένοι το 2005 και η Β' γεννημένοι το 2006 που συμμετέχει με στόχο τη συλλογή εμπειριών κόντρα σε μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους. Στη φετινή διοργάνωση λαμβάνουν μέρος περισσότερες από 140 ομάδες, χωρισμένες σε 18 ομίλους.

Η Α' ομάδα η οποία προέρχεται από 14 δυνατούς αγώνες στον 14ο όμιλο της Γ' κατηγορίας Παίδων, τοποθετήθηκε στον 2ο όμιλο του τουρνουά με αντιπάλους τις ομάδες: Κρόνος Γέρακα, Άγιος Νικόλαος Παλλήνης, Γλυκά Νερά. ΓΣ Παλλήνης, Καλαθ/ριση Αγίας Παρασκευής, Αττικός και Πλάτων Β'. Πρώτο παιχνίδι εντός έδρας με την Παλλήνη (8 Μαρτίου, 14:00) και δεύτερο ξανά εντός έδρας με τον Αττικό (15/3, 14:00).  Οι υπόλοιποι αντίπαλοι κατά σειρά, Γλυκά Νερά (εκτός), Πλάτων Β' (εντός), Κρόνος Γέρακα (εκτός), Κ.Α.Π. (εντός) και Άγιος Νικόλαος Παλλήνης (εκτός).

Να σημειωθεί ότι η Α' φάση του τουρνουά είναι ένας γύρος, ολοκληρώνεται σε 7 αγωνιστικές και συνεπώς οι αγώνες είναι μονοί (δεν υπάρχει δεύτερος γύρος και ρεβάνς). Θα ακολουθήσουν τα νοκ-άουτ παιχνίδια ως το Final-4.

Η Β' ομάδα, βρίσκεται στον 11ο όμιλο με αντιπάλους τους: Παναθηναϊκό, Αμπελοκήπους, Ψυχικό, Υπεροχή Εξαρχείων, Ηλυσιακός, Παπάγου, και ΕΦΑΟΖ. Το πρώτο τζάμπολ εκτός έδρας με το Ψυχικό (8/3, 18:00).

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων και των δύο ομάδων, θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα της TeleUnicom BAC, στην ενότητα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ", επιλέγοντας την κατηγορία "ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α'-2005".