Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2019 για τα δύο Παμπαιδικά τμήματα της Ακαδημίας (γεν. 2005 και 2006). Συνοδεία των προπονητών τους Νότη Κονδύλη και Χρήστου Δρακάκη, αλλά και των Κώστα Παταβούκα και Γιώργου Ρεγγίνα που εκπροσώπησαν την TeleUnicom BAC, ταξίδεψαν στην Πάτρα και έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των ακαδημιών του Προμηθέα Πάτρας, τις οποίες οραματίστηκε και δημιούργησε ένας άνθρωπος με αγάπη και μεράκι για το μπάσκετ, ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Λιόλιος.

Η αποστολή αναχώρησε την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και επέστρεψε την Κυριακή 29 του μήνα, ενώ την ακολούθησαν ιδιωτικά και πολλοί γονείς των παιδιών της Ακαδημίας που είδαν τους αγώνες και χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των ομάδων. Στις εγκαταστάσεις του Προμηθέα βρέθηκαν ταυτόχρονα περισσότερα από 300 παιδιά όλων των ηλικιών, από όλη την Ελλάδα. Τόσο οι Παμπαίδες Α', όσο και οι Παμπαίδες Β' έδωσαν από τέσσερα φιλικά παιχνίδια, ενώ ενδιάμεσα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Άρη. Τις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών του Προμηθέα επισκέφτηκε τις ημέρες των αγώνων και ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας της Πάτρας Λάνγκστον Χολ.

Ως TeleUnicom BAC, ευχαριστούμε τον Προμηθέα Πάτρας για την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία και είμαστε βέβαιοι πως όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας, αλλά και οι γονείς που βρέθηκαν κοντά μας αυτές τις μέρες έφυγαν από την αχαϊκή πρωτεύουσα με τις καλύτερες εντυπώσεις, έχοντας ζήσει μια μοναδική μπασκετική εμπειρία!