Με τη φανέλα των Denver Nuggets θα αγωνιστεί στο Jr. NBA Basketball League 2020, η ομάδα Μίνι της TeleUnicom BAC (αθλητές γεννημένοι το 2007 και νεότεροι), με προπονητή τον Αντώνη Μπότη.

Πρόκειται για το επίσημο πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ για νεαρούς αθλητές, με τη συμμετοχή 30 ομάδων από την ΕΣΚΑ και την ΕΣΚΑΝΑ, καθεμιά από τις οποίες αντιπροσωπεύει μια ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη!

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από το Φεβρουάριο ως το Μάιο του 2020, με τις ομάδες χωρισμένες όπως και στο ΝΒΑ: σε δύο περιφέρειες, έξι υπό-περιφέρειες και τις πρώτες οκτώ ομάδες κάθε περιφέρειας να προκρίνονται στα playoffs.

H TeleUnicom BAC κληρώθηκε στη Northwest Division ως Denver Nuggets, μαζί με τους: Utaz Jazz (Κολέγιο Deree), Portland Trailblazers (Γ.Σ. Γλυκών Νερών), Oklahoma City Thunder (Εκπαιδευτήρια Πλάτων) και Minnesota Timberwolves (Γ.Σ. Παλλήνης). Τζάμπολ στις 15 Φεβρουαρίου με το παιχνίδι Thunder-Nuggets στην έδρα του Πλάτωνα στα Γλυκά Νερά και συνέχεια στο κλειστό της Ελληνογερμανικής (22/2) με το ματς Nuggets-Jazz. Η regular season για την ομάδα μας ολοκληρώνεται στις 5 Απριλίου. Το πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας στην ενότητα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ", επιλέγοντας την κατηγορία "ΜΙΝΙ-2007".

Στο draft event του Jr. NBA Greece Basketball League 2020, o ΝΒΑ Ambassodor Ευθύμης Ρεντζιάς ανέφερε: "Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που συμμετέχω στις προσπάθειες του ΝΒΑ για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι μέσα από το τουρνουά, να συνεισφέρουμε στις προσπάθειες προώθησης αξιών, του σεβασμού, της ομαδικότητας, της πειθαρχίας και να εμπνεύσουμε τα νέα παιδιά ώστε να έρθουν κοντά στην αθλητισμό και να αγαπήσουν το μπάσκετ".