Στο τουρνουά Παμπαίδων της ΕΣΚΑ για παίκτες γεννημένους το 2004 και νεότερους θα συμμετάσχουν δύο ομάδες της TeleUnicom BAC! Η Α' ομάδα του κόουτς Πεγιούδη, κληρώθηκε στον 6ο όμιλο με αντιπάλους τους: Κρόνο Γέρακα, Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής, Κορωπί, Αττικό, Σπάτα και Χολαργό Β'. Το πρωτάθλημα αρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 2 & 3 Μαρτίου με αντίπαλο τα Σπάτα και διεξάγεται σε ένα γύρο, δηλαδή με μονούς αγώνες. Συνοπτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική: TeleUnicom BAC - Σπάτα (2/3)

2η αγωνιστική: Κρόνος Γέρακα - TeleUnicom BAC (17/3)

3η αγωνιστική: TeleUnicom BAC - Χολαργός Β' (23/3)

4η αγωνιστική: Κ.Α.Π. - TeleUnicom BAC (31/3)

5η αγωνιστική: TeleUnicom BAC - Αττικός (6/4)

6η αγωνιστική: Κορωπί - TeleUnicom BAC (13/4)

7η αγωνιστική: Ρεπό

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα, στην ενότητα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ", επιλέγοντας την κατηγορία "ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ A' (2004)"

 

Η Β' ομάδα της Ακαδημίας, του κόουτς Κονδύλη, με παίκτες γεννημένους το 2005, θα συμμετάσχει στο 10ο όμιλο δίνοντας δυνατά παιχνίδια με πολύ καλούς αντιπάλους, στην πλειοψηφία τους ένα χρόνο μεγαλύτερους, με σκοπό τη συλλογή εμπειριών. Μαζί με την Ακαδημία είναι οι: Σχολή Μωραϊτη, Triple Crown, Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών, Ψυχικό, Μαρούσι, Νίκη Αμαρουσίου και Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 

1η αγωνιστική: TeleUnicom BAC B' - Σχολή Μωραϊτη (3/3)

2η αγωνιστική: Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών - TeleUnicom BAC Β' (17/3)

3η αγωνιστική: TeleUnicom BAC B' - Triple Crown (24/3)

4η αγωνιστική: TeleUnicom BAC Β' - Μαρούσι (31/3)

5η αγωνιστική: Νίκη Αμαρουσίου - TeleUnicom BAC B' (7/4)

6η αγωνιστική: TeleUnicom BAC B' - Ψυχικό (14/4)

7η αγωνιστική : Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού - TeleUnicom BAC Β' (20/4)

Το πλήρες πρόγραμμα, στην ενότητα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ", στην κατηγορία "ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β' (2005)" της ιστοσελίδας μας.

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ομάδα Μίνι της TeleUnicom BAC (γεννημένοι 2006 και νεότεροι) μπαίνει σε ένα πρωτοποριακό τουρνουά! Θα συμμετάσχει στο Junior N.B.A. Greece Basketball League 2019, το οποίο διοργανώνει ο πρεσβευτής του Ν.Β.Α. στην Ευρώπη, Ευθύμης Ρεντζιάς. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 30 ομάδες, χωρισμένες σε δύο περιφέρειες, που κάθε μια έχει τρεις ομίλους, στα πρότυπα του κανονικού Ν.Β.Α. Στην κλήρωση που έγινε, η TeleUnicom BAC πήρε τη φανέλα των Toronto Raptors, την οποία και οι αθλητές της Ακαδημίας θα φορούν στους αγώνες τους, ζώντας έτσι μια ξεχωριστή εμπειρία! Στον ίδιο όμιλο, την Atlantic Division, είναι ακόμα: το Deree (New York Knicks), ο Πλάτωνας (Boston Celtics), τα Γλυκά Νερά (Philadelphia 76ers) και η Παλλήνη (Brooklyn Nets). 

Η σειρά των αγώνων, έχει αναρτηθεί στην ενότητα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ", επιλέγοντας την κατηγορία "ΜΙΝΙ (2006)".

Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης, όπου μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Jr N.B.A. Greece 2019, αλλά και τις ομάδες που συμμετέχουν, είναιhttps://www.jrnbagreece.gr/en

Εκεί μπορείτε να δείτε συνοπτικά το πρόγραμμα κάθε αγωνιστικής αλλά και κάθε ομάδες ξεχωριστά, αλλά και την σελίδα της TeleUnicom BAC/Toronto Raptors.