Τρεις νίκες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των ομάδων μας στους αγώνες της Κυριακής (11 Νοεμβρίου).

Το Εφηβικό Β' που συμμετέχει στον 16ο όμιλο της Γ' κατηγορίας νίκησε εντός έδρας με 67-58 τον ΟΚΑ Μεσογείων Β'. Ήταν η 6η νίκη σε επτά αγώνες για τους παίκτες του κόουτς Μπότη, με το επόμενο ματς να είναι μετά από δύο εβδομάδες (24/11), εκτός έδρας με τον Εύνικο.

Το Παιδικό Β' της TeleUnicom BAC με παίκτες γεννημένους μόνο το 2004, δηλαδή Παμπαίδες, έπαιξε στο ανοικτό γήπεδο του "Σπύρος Λούης" στο Μαρούσι με την Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών Β', που είχε παίκτες ένα χρόνο μεγαλύτερους. Η ομάδα του κόουτς Πεγιούδη στάθηκε εξαιρετικά και έχασε στις λεπτομέρειες με 46-38, έχοντας συνολικά τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες στον 16ο όμιλο της Γ' κατηγορίας Παίδων. Επόμενο παιχνίδι, εντός έδρας με τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας (24/11).

Στην κατηγορία Παμπαίδες Β' της ΕΣΚΑ (γεν.2005), η ομάδα της Ακαδημίας συμμετέχει στον 3ο όμιλο και πέτυχε την 3η της νίκη σε πέντε αγώνες, επικρατώντας εντός έδρας με 93-36 του ΟΚΑ Μεσογείων. Επόμενο παιχνίδι, εκτός έδρας με τον ΚΑΠ (18/11) στο Κοντόπευκο.

Τέλος στα Μίνι (γεν.2006), οι μικροί του κόουτς Κονδύλη που συμμετέχουν στον 2ο όμιλο του τουρνουά της ΕΣΚΑ, νίκησαν με 52-43 το Ψυχικό στο κλειστό της Ελληνογερμανικής. Απολογισμός ως τώρα, μια νίκη και μια ήττα και επόμενος αγώνας, εκτός έδρας με το Παγκράτι (18/11).