Η TeleUnicom BAC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την εταιρία Functional Movement Screen (F.M.S.), η οποία θα αναλάβει την εργομετρική αξιολόγηση των αθλητών που επιθυμούν.

Η βασική αρχή της συγκεκριμένης μέτρησης είναι πως το ανθρώπινο σώμα είναι πολυσύνθετο από τη φύση του και λειτουργεί ως ένα σύστημα, συνεπώς είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε τα μοτίβα κίνησης ως σύνολο.

Το σύστημα αξιολόγησης F.M.S. αποτελείται από 7 τεστ που η βαθμολόγησή τους βασίζεται σε συγκεκριμένα κριτήρια εκτέλεσης. Τα αποτελέσματα συλλέγονται και στέλνονται για αξιολόγηση στο κέντρο επεξεργασίας δεδομένων στις Η.Π.Α., για την τελική γνωμάτευση του αθλητή και τον μετέπειτα χειρισμό του ως προς τον τρόπο εκγύμνασης.

Το Functional Movement Screen θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία αξιολόγησης της ανθρώπινης κίνησης και κορυφαίοι σύλλογοι πολλών αθλημάτων (Bayern Munich, LA Galaxy, Sacramento Kings, Olympiakos BC, New England Patriots), το έχουν εντάξει στις μεθόδους αξιολόγησης των αθλητών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της Ακαδημίας.