Στα προημιτελικά του Παμπαιδικού τουρνουά της ΕΣΚΑ προκρίθηκε η TeleUnicom BAC! Η Ακαδημία επικράτησε εκτός έδρας της Σ.Κ. Άνοιξης με 85-73 μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό των γηπεδούχων. Η Άνοιξη είχε το προβάδισμα στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο οι παίκτες του κόουτς Κονδύλη παρότι φορτώθηκαν με πολλά φάουλ βρήκαν τη δύναμη να αντεπιτεθούν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκαν και τις λύσεις απέναντι στη ζώνη που επέλεξε να αμυνθεί η αντίπαλη ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, προηγήθηκαν και τελικά έφθασαν στην εκτός έδρας επικράτηση, που έδωσε την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Αντίπαλος της ομάδας μας στον προημιτελικό, η Triple Crown, επίσης αήττητη ως τώρα στον όμιλο της Α' φάσης αλλά και στα νοκ-άουτ (απέκλεισε κατά σειρά την Ένωση Ιλίου και τον Απόλλωνα). Το παιχνιδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαϊου στις 4 το απόγευμα στο κλειστό της Ελληνογερμανικής.

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν για την ομάδα της Ακαδημίας στο χθεσινό ματς.

Σ.Κ. Άνοιξης - TeleUnicom BAC 73-85

TeleUnicom BAC (Κονδύλης): Ντάκος Ν., Αρτεμιάδης Α., Αρμένης Ε., Καραστάθης Θ., Παυλάκος Π., Νικόπουλος Γ., Μήλιος Π. Βασιλείου Θ., Μαργαρίτης Ν., Ναυπλιώτης Σ., Δήμος Ο., Λάλα Α.

Στους υπόλοιπους αγώνες του Παμπαιδικού, η Β' ομάδα της Ακαδημίας σε παιχνίδι του 17ου ομίλου, επικράτησε εντός έδρας της AENK B' με 57-35 και την επόμενη εβδομάδα παίζει εκτός έδρας με τα Βριλήσσια Β' (19/5, 14:00), ενώ οι Παμπαίδες Γ', νίκησαν εντός έδρας τα Σπάτα Β' 88-10, σε παιχνίδι για τον 19ο όμιλο και το επόμενο ματς είναι εκτός έδρας με τον ΟΚΑ Μεσογείων Γ' (20/5, 16:30).