Στους "16" του τουρνουά Παμπαίδων της ΕΣΚΑ προκρίθηκε η TeleUnicom BAC καθώς στο πρώτο νοκ-άουτ παιχνίδι υποδέχθηκε στο κλειστό της Ελληνογερμανικής τον Πανερυθραϊκό και επικράτησε με 80-57. Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του κόουτς Κονδύλη ανέβασαν ρυθμό και με πίεση σε όλο το γήπεδο αλλά και ωραίες συνεργασίες στην επίθεση, "έχτισαν" μια διαφορά που διατήρησαν ως το τέλος του ματς. Επόμενος αντίπαλος με στόχο μια θέση στα προημιτελικά, εκτός έδρας η Άνοιξη (Κυριακή 13/5, 20:30), η οποία νίκησε 79-40 στο γήπεδό της το Πικέρμι και προκρίθηκε. Τα δεκάλεπτα και οι αθλητές που αγωνίστηκαν για την ομάδα της Ακαδημίας στο χθεσινό παιχνίδι:

TeleUnicom BAC - Πανερυθραϊκός 80-57

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-16, 43-32, 59-46, 80-57

TeleUnicom BAC (Κονδύλης): Ντάκος Ν., Αρτεμιάδης Α., Αργυρός Σ., Αρμένης Ε., Καραστάθης Θ., Παυλάκος Π., Νικόπουλος Γ., Μήλιος Π., Κουτίβας Π., Βασιλείου Θ., Μαργαρίτης Ν., Ναυπλιώτης Σ. 

 

Ο αγώνας του Παμπαιδικού Β' με την Πεντέλη Β' για τον 17ο όμιλο αναβλήθηκε, ενώ σε παιχνίδι του 19ου ομίλου οι Παμπαίδες Γ' της Ακαδημίας επικράτησαν εκτός έδρας με 55-48 των Γλυκών Νερών Β'.