Το προσεχές Σαββατοκύριακο (3 και 4 Μαρτίου), γίνεται το τζάμπολ του Παμπαιδικού πρωταθλήματος, για αθλητές γεννημένους το 2003 και νεότερους. Μια διοργάνωση με ξεχωριστή σημασία όχι μόνο για την TeleUnicom BAC, που κατέκτησε τον τίτλο πριν από τρία χρόνια με παίκτες γεννημένους το 2000, αλλά και για τις υποδομές της ΕΣΚΑ συνολικά, καθώς αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο δείγμα γραφής για τους αθλητές που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα Παίδων της επόμενης σεζόν.

Στο φετινό τουρνουά, η Ακαδημία θα συμμετάσχει με τρεις διαφορετικές ομάδες. Η πρώτη και αυτή που έχει το δικαίωμα να συνεχίσει στη νοκ-άουτ φάση, εφόσον φυσικά κατακτήσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις, αποτελείται από παίκτες γεννημένους το 2003 και έναν του 2004 με κόουτς τον Νότη Κονδύλη. Θα αγωνιστεί στον 6ο όμιλο με αντιπάλους τον Κορωπί, την Αρτέμιδα, τον Κρόνο Γέρακα, τα Γλυκά Νερά, τον Πλάτωνα και τα Σπάτα. Πρώτο ματς, την Κυριακή (13:00) στο κλειστό της Ελληνογερμανικής με τον Κρόνο Γέρακα. Οι αγώνες είναι μονοί, ένας γύρος δηλαδή με έξι αγωνιστικές και ένα ρεπό.

Η δεύτερη ομάδα είνα μικτή, με αθλητές του 2003 και του 2004 και κόουτς επίσης τον Νότη Κονδύλη. Συμμετέχει στον 17ο όμιλο από τον οποίο καμία ομάδα δεν προκρίνεται στον επόμενο γύρο, με αντιπάλους την Πεντέλη Β', τα Βριλήσσια Β', την ΑΕΝΚ Β', τον Αργοναύτη Τριγλίας Β', τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης Β' και την Ολυμπιάδα Παπάγου Β'. Πρεμιέρα εντός έδρας το Σάββατο (13:15) με την Πεντέλη Β'.

Η τρίτη ομάδα που επίσης δεν έχει δικαίωμα πρόκρισης στην επόμενη φάση αποτελείται από αθλητές γεννημένους το 2004 με προπονητή τον Δημήτρη Πεγιούδη. Συμμετέχει στον 19ο όμιλο με αντιπάλους τον Λαύριο, τα Σπάτα Β', τα Γλυκά Νερά Β', την Τριπλή Κορώνα Γ', τον ΟΚΑ Μεσογείων Β' και τον ΟΚΑ Μεσογείων Γ'. Πρώτο ματς, εντός έδρας με τα Γλυκά Νερά Β' (Κυριακή 14:45).

Το πλήρες πρόγραμμα και των τριών ομίλων θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα, στην ενότητα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ", επιλέγοντας τη νέα κατηγορία "ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ Α, Β, Γ"

Καλή επιτυχία και καλούς αγώνες σε όλα τα παιδιά!