Με μια εύκολη εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟΚ Χαλανδρίου, όπως μαρτυρά και το τελικό 89-42, το Παμπαιδικό της TeleUnicom BAC ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 8ο όμιλο της Α' φάσης της διοργάνωσης της ΕΣΚΑ. Με συνολικό απολογισμό πέντε νίκες και μια ήττα, η Ακαδημία κατετάγη τελικά 2η, καθώς η Κ.Α.Π. που έφυγε πριν από μια εβδομάδα νικήτρια από το κλειστό της Ελληνογερμανικής κατέκτησε αήττητη την πρώτη θέση. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα μας (φωτό), έχει δύσκολο έργο στη συνέχεια, καθώς θα αντιμετωπίσει τον πρώτο του 11ου ομίλου, που είναι ο Δούκας, στο νοκ-άουτ παιχνίδι της φάσης των "32" της διοργάνωσης με την ομάδα των εκπαιδευτηρίων να έχει και το πλεονέκτημα έδρας.

Τις υποχρεώσεις της ολοκλήρωσε και η Β' ομάδα της TeleUnicom BAC, η οποία συμμετείχε στον 7ο όμιλο του τουρνουά Παμπαίδων και ηττήθηκε εκτός έδρας από τα Σπάτα με 43-39. Ολοκλήρωσε έτσι μια σειρά έξι αγώνων, όπου τα αποτελέσματα είχαν δευτερεύοντα ρόλο, καθώς βασικός στόχος ήταν τα παιδιά να αποκομίσουν εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον, μέσα από τη συμμετοχή σε ένα δυνατό πρωτάθλημα.

Στο τουρνουά Μίνι (γεν.2004) της ΕΣΚΑ άρχισε η φάση των "16" με διπλούς αγώνες, κάτι που θα συνεχιστεί και τα επόμενα Σαββατοκύριακα. Η ατυχία έχει χτυπήσει από την πρώτη στιγμή την πόρτα της ομάδας, που έχει να αγωνιστεί με πλήρη σύνθεση από τις 5 Φεβρουαρίου! Έκτοτε, σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν απουσίες βασικών παικτών, λόγω τραυματισμών, με τα προβλήματα να συνεχίζονται και στην αρχή της β' φάσης των ομίλων! Παρά τις αντιξοότητες τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, ωστόσο δεν απέφυγαν τις δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές: το Σάββατο εντός έδρας από τις Κουκουβάουνες με 36-34 σε ένα ματς που κρίθηκε με εύστοχες βολές της αντίπαλης ομάδας στα τελευταία δευτερόλεπτα και την Κυριακή στην έδρα της δυνατής Δάφνης Δαφνίου με 51-18. Επόμενα ματς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, εντός έδρας με το Κορωπί (Σάββατο) και εκτός έδρας με τις Κουκουβάουνες (Κυριακή).

Για την ομάδα Προμίνι που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με θετικό πρόσημο παρότι δεν προκρίθηκε τελικά στο Final-4, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Τέλος, το πρωτάθλημα Τζούνιορ (γεν.2006) συνεχίστηκε με την 7η αγωνιστική, στην οποία οι "μικροί" της Ακαδημίας ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον Κρόνο Γέρακα. Επόμενο παιχνιδι, εντός έδρας με τον ΠΑΚ Χαλανδρίου (7/5, 17:45).