Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΣΚΑ (γεν.2002 και νεότεροι), η Α' ομάδα της Ακαδημίας είχε ρεπό, ενώ και το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική. Η Β' ομάδα της Ακαδημίας που συμμετέχει στον 7ο όμιλο ηττήθηκε εντός έδρας από την Κερατέα με 56-35.

Στο τουρνουά Μίνι της ΕΣΚΑ (γεν.2004 και νεότεροι) και την 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου, η TeleUnicom BAC επιβλήθηκε της πρωτοπόρου της βαθμολογίας και αήττητης ως χθες, Ολυμπιάδας Παπάγου με 43-36. Το ματς ήταν ντέρμπι κορυφής με την Ακαδημία να παίζει πολύ καλά και να προηγείται ακόμα και με 10 πόντους διαφορά, ισοφαρίζοντας προσωρινά τη διαφορά του πρώτου αγώνα. Ωστόσο το τελικό +7 δίνει πλεονέκτημα στην Ολυμπιάδα στην ισοβαθμία για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Οι δύο πρώτες ομάδες προκρίνονται στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων. Επόμενο ματς, εκτός έδρας με τον Α.Σ. Παπάγου, την Κυριακή 26 Μαρτίου (10:15).

Στο τουρνουά Προμίνι της ΕΣΚΑ και τη 2η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της φάσης των "16", η TeleUnicom BAC πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επιβλήθηκε εκτός έδρας με 34-22 του Νικηφόρου. Μια νίκη, αφιερωμένη από όλα τα παιδιά στον κόουτς Μπότη, που διανύει τις πρώτες μέρες της στρατιωτικής του θητείας και δεν ήταν δυνατόν να βρίσκεται στο γήπεδο. Ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα της Ακαδημίας σε έναν όμιλο με τέσσερις ομάδες, όπου ο πρώτος θα προκριθεί στο Final-4 της κατηγορίας. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής με τον Διόνυσο, εντός έδρας (26/3, 14:00).

Πρώτο επίσημο ματς και για τους "μικρούς" της Ακαδημίας στο τουρνουά Τζούνιορ (γεν.2006 και νεότεροι), καθώς η πρεμιέρα είχε αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών. Επικράτησαν εντός έδρας της Φιλοθέης και κέρδισαν με την προσπάθειά τους, το ζεστό χειροκρότημα των θεατών.

Στο τουρνουά Υποδομών και στην κατηγορία των Παμπαίδων Β'-2003, η TeleUnicom BAC ηττήθηκε εκτός έδρας από το Παλαιό Φάληρο με 73-40.