Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Ελληνογερμανικής Αγωγής, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα από τους γονείς και τα παιδιά Ακαδημίας, η TeleUnicom BAC έκοψε την πίτα της! Στην εκδήλωση που παρουσίασε ο Κώστας Παταβούκας, επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο "3D" του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας, βραβεύτηκε για την προσφορά του στο μπάσκετ από τον κ. Βασίλη Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη της εταιρίας TeleUnicom, του μεγάλου χορηγού της Ακαδημίας. "Να γίνετε καλοί άνθρωποι, καλοί χαρακτήρες, σωστοί αθλητές. Δεν έχει σημασία αν θα κερδίζετε συνέχεια, ούτε αν θα φτάσετε να παίζετε σε μεγάλες ομάδες και να διεκδικείτε τρόπαια. Το πιο σημαντικό είναι να γινόμαστε όλοι καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι φίλαθλοι. Οι γονείς να στηρίζετε τα παιδιά σας και οι προπονητές να ξέρετε πως επιτελείτε ένα πολύ σημαντικό έργο. Σας εύχομαι υγεία και επιτυχίες", είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μιλώντας στα παιδιά και τους γονείς της Ακαδημίας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ακόμα: ο εφοπλιστής Μιχάλης Βενιάμης, φίλος της TeleUnicom BAC, αλλά και ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνογερμανικής Αγωγής κ. Σταύρος Σάββας, ο οποίος τιμήθηκε από τον πρόεδρο της Ακαδημίας Γιώργο Ρεγγίνα για την άριστη συνεργασία και αμέριστη συμπαράσταση του σχολείου προς την ομάδα, παρέχοντας άρτιες εγκαταστάσεις και υλικοτεχνική υποδομή. Φυσικά, τιμήθηκε και η εταιρία TeleUnicom, η οποία όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τις προσπάθειες της Ακαδημίας: "Σας ευχαριστούμε πολύ που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας σε μας. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στο έργο που έχουμε αναλάβει, έχοντας τη δική σας συμπαράσταση στη δουλειά των ανθρώπων της Ακαδημίας και του κ. Παταβούκα. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να βοηθάμε αυτή την προσπάθεια και πιστεύουμε οτι θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια, παρά τις αντιξοότητες της εποχής, με γνώμονα πάντα την αθλητική παιδεία των παιδιών σας, που είναι και δικά μας παιδιά", τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Στην εκδήλωση προβλήθηκαν επίσης βιντεοσκοπημένα μηνύματα των συνιδρυτών της Ακαδημίας, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη, οι οποίοι βρίσκονται σε Κωνσταντινούπολη και Μόσχα αντίστοιχα, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που στη σκηνή ανέβηκε η ομάδα Παίδων της TeleUnicom BAC της περσινής σεζόν,η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος στα Τρίκαλα και παρέλαβε τα αναμνηστικά δώρα της Ακαδημίας από τα χέρια του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση των δώρων για τα παιδιά της TeleUnicom BAC: τρια κινητά τηλέφωνα Sony Xperia, προσφορά της εταιρίας TeleUnicom, δύο κινητά τηλέφωνα Samsung, προσφορά της εταιρίας Globalsat, τέσσερις μπάλες μπάσκετ Nike και ακόμα μια διαδρομή καρτ και μια βόλτα με Ferrari, προσφορά της Kartland Παλλήνης.