Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΚΑ, η κλήρωση του τουρνουά Junior της ΕΣΚΑ, δηλαδή για νεαρούς αθλητές γεννημένους το 2006 και νεότερους, το οποίο αρχίζει στις 11 Μαρτίου. Το τουρνουά σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και γι' αυτό το λόγο δεν θα υπάρχει επίσημη βαθμολογία των ομίλων. Σκοπός είναι να παίξουν όλα τα παιδιά πολλούς αγώνες, ώστε να έρθουν σε επαφή με το άθλημα και τους κανονισμούς και γι' αυτό με τη λήξη του τουρνουά, σε ειδική εκδήλωση-γιορτή θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους του αθλητές που θα συμμετάσχουν.

Στην κλήρωση των ομίλων, η TeleUnicom BAC τοποθετήθηκε στον 4o όμιλο μαζί με άλλες 11 ομάδες: Γ.Σ. Αμαρουσίου, Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών, Βριλησσιακός, Κρόνος Γέρακα, ΠΑΚ Χαλανδρίου, Φιλοθέη, Βριλήσσια Α', Βριλήσσια Β', Τυφώνας Α', Τυφώνας Β' και Δούκας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με μονούς αγώνες (η ομάδα μας θα δώσει δηλαδή συνολικά 11 παιχνίδια) και θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 27-28/5. Πρώτο παιχνίδι για τους μικρούς αθλητές της TeleUnicom BAC, εκτός έδρας με την Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών. Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ", επιλέγοντας την κατηγορία "Juniors-2006". Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά, με την ευχή να ευχαριστηθούν το παιχνίδι!