Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΚΑ, η κλήρωση των ομίλων του πρωταθλήματος Παμπαίδων (γεν.2002 και νεότεροι) της ΕΣΚΑ. Οι 120 και πλέον ομάδες που συμμετέχουν, χωρίστηκαν σε 17 ομίλους με την ομάδα της Ακαδημίας να κληρώνεται στον 8ο όμιλο μαζί με: Κ.Α.Π., Κτησιφώντα Παιανίας, Βριλησσιακό, Τριφυλλιακό Πολυδρόσου, ΑΟΚ Χαλανδρίου και Βριλήσσια Β'. Οι αγώνες αρχίζουν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαρτίου και από κάθε όμιλο προκρίνονται δύο ομάδες (η TeleUnicom BAC θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες, την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι). Συνοπτικά το πρόγραμμα (οι αγώνες της πρώτης φάσης των ομίλων είναι μονοί και όχι διπλοί):

1η αγωνιστική: TeleUnicom BAC - Βριλησσιακός (5/3)

2η αγωνιστική: Τριφυλλιακός Πολ. - TeleUnicom BAC (11-12/3)

3η αγωνιστική: ρεπό

4η αγωνιστική: Κτησιφώντας Π. - TeleUnicom BAC (1-2/4)

5η αγωνιστική: TeleUnicom BAC - Βριλήσσια Β' (9/4)

6η αγωνιστική: TeleUnicom BAC - Κ.Α.Π. (23/4)

7η αγωνιστική: ΑΟΚ Χαλανδρίου - TeleUnicom BAC (29-30/4)

Ο πρώτος της βαθμολογίας του ομίλου θα διασταυρωθεί σε νοκ-άουτ παιχνίδι με τον 2ο του 15ου ομίλου (Αναγέννηση Πετραλώνων, Εστία Φιλίας, Δόξα Βύρωνος, Ηλυσιακός, Νέοι Αρκτούροι Θρίαμβος Δάφνης, Νήαρ Ήστ), ενώ ο δεύτερος με τον πρώτο του 10ου ομίλου (Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού, Χολαργός, Deree, Σχολή Μωραϊτη, Ψυχικό, Γ.Σ. Χαλανδρίου, Προμηθέας Χαλανδρίου).

Η TeleUnicom BAC συμμετέχει στο πρωτάθλημα και με Β' ομάδα, η οποία κληρώθηκε στον 7ο όμιλο με αντιπάλους τις ομάδες: ΑΟΚ Σπάτων, ΑΟ Λαγονησίου, ΟΚΑ Μεσογείων, ΓΣ Κορωπίου, ΓΣ Κερατέας, ΓΣ Λαυρίου). Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, ως Β' ομάδα δεν έχει δικαίωμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Συνοπτικά το πρόγραμμα (οι αγώνες κάθε Σάββατο στις 12:30):

1η αγωνιστική: TeleUnicom BAC B' - ΟΚΑ Μεσογείων (4/3)

2η αγωνιστική: ρεπό

3η αγωνιστική: TeleUnicom BAC B' - Κερατέα (18/3)

4η αγωνιστική: Κορωπί - TeleUnicom BAC B'

5η αγωνιστική: TeleUnicom BAC B' - Λαύριο (1/4)

6η αγωνιστική: TeleUnicom BAC B' - Λαγονήσι (8/4)

7η αγωνιστική: Σπάτα - TeleUnicom BAC B' (29-30/4)

Μόλις οριστικοποιηθούν οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων από την ΕΣΚΑ, τα προγράμματα και των δύο ομάδων θα αναρτηθούν στην ενότητα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ", επιλέγοντας την κατηγορία "Παμπαίδες Α'-2002"