Χωρίς παιχνίδι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 7ο όμιλο της Β' κατηγορίας Εφήβων της ΕΣΚΑ η TeleUnicom BAC, καθώς ο Τριφυλλιακός δεν προσήλθε στο τζάμπολ της αναμέτρησης. Το παιχνίδι πάντως δεν είχε βαθμολογική σημασία καθώς η Ακαδημία είχε ήδη εξασφαλίσει αήττητη την πρώτη θέση και προετοιμάζεται για τα νοκ-άουτ παιχνίδια με στόχο την άνοδο στην Α' κατηγορία. Πρώτος αντίπαλος η Ολυμπιάδα Παπάγου (για την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής θα υπάρξει ενημέρωση στο facebook της Ακαδημίας).

Παράλληλα, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος Παμπαίδων (γεν. 2002 και νεότεροι), καθώς η κλήρωση των ομίλων θα γίνει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου. Στο τουρνουά, η TeleUnicom BAC θα συμμετάσχει με δύο ομάδες.

Στους Παμπαίδες Β'-2003 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Final-4, στο οποίο συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η TeleUnicom BAC. Αντίπαλος της Ακαδημίας στον ημιτελικό είναι ο Άρης Πετρούπολης, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Σ.Κ. Άνοιξης με την Triple Crown (PAO BC 2003-Αλβέρτης). Για το γήπεδο διεξαγωγής της τελικής φάσης αλλά και τις ώρες των αγώνων, θα ενημερωθείτε έγκαιρα μέσα από το facebook της TeleUnicom BAC.

Στο τουρνουά Μίνι της ΕΣΚΑ (γεν.2004), η Ακαδημία πέτυχε την πρώτη της νίκη στον 8ο όμιλο επικρατώντας με 71-21 του Α.Σ. Παπάγου. Επόμενο ματς, εκτός έδρας την Κ.Α.Π. (19/2, 19:00).

Στο τουρνουά Υποδομών, οι Παμπαίδες Α'-2002 ηττήθηκαν εντός έδρας με 74-32 από τον Νικηφόρο, ενώ την ήττα γνώρισαν και οι Παμπαίδες Β'-2003 εκτός έδρας με 48-40 από τον Μανδραϊκό.