Με την 6η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, με σκορ 49-47 εντός έδρας επί του δυνατού Απόλλωνα, οι Παμπαίδες Β' (γεν.2003) της TeleUnicom BAC, κατέκτησαν αήττητοι την 1η θέση στον 4ο όμιλο της φάσης των "16" του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ. Το παιχνίδι είχε τυπικό χαρακτήρα, καθώς η Ακαδημία είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική και την εκτός έδρας νίκη επί του Deree, την πρόκριση στο Final-4. Μια σημαντική επιτυχία για την TeleUnicom BAC, που αφενός αποτελεί επιβράβευση για τους νεαρούς αθλητές και την προσπάθειά τους και αφετέρου δικαιώνει τη μεθοδικήκαι ομαδική δουλειά, αλλά και το υψηλό επίπεδο της προπόνησης της ομάδας. Και αυτό, γιατί η TeleUnicom BAC προκρίνεται για δεύτερη σερί χρονιά στην κορυφαία τετράδα της συγκεκριμένης ηλικακής κατηγορίας (2003), επίτευγμα που είναι μοναδικό καθώς καμία από τις τρεις ομάδες που ήταν πέρσι στο Final-4 δεν τα κατάφερε και φέτος. Σύντομα θα ανακοινωθούν και επίσημα από την ΕΣΚΑ, η έδρα και η ημερομηνία διεξαγωγής της τελικής φάσης.

Στην κατηγορία Μίνι μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής η TeleUnicom BAC αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ολυμπιάδα Παπάγου, η οποία πέρσι είχε καταλάβει την 3η θέση στους 2004 της ΕΣΚΑ. Η Ακαδημία δεν τα κατάφερε, έμεινε μακριά από την καλό της εαυτό και οι  γηπεδούχοι επικράτησαν τελικά με 61-51 μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, που πάντως δεν έκρινε τίποτα βαθμολογικά καθώς την πρόκριση στους "16" θα πάρουν δύο ομάδες από κάθε όμιλο (η Ακαδημία συμμετέχει στον 8ο όμιλο). Επόμενος αντίπαλος, ο Α.Σ. Παπάγου (12/2. 11:45).

Στην κατηγορία Προμίνι (γεν.2005) η TeleUnicom BAC επικράτησε εκτός έδρας με 33-31 της Κ.Α.Π. μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση. Ήταν η 6η νίκη σε 8 ματς για την Ακαδημία που έχει ηττηθεί μόνο από τον πρωτοπόρο του ομίλου, τα Γλυκά Νερά και έχει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ παιχνίδια της β' φάσης. Την επόμενη αγωνιστική υπάρχει ρεπό.

Στο τουρνουά Υποδομών που συμμετέχουν οι ομάδες της TeleUnicom BAC, οι Παμπαίδες Β'-2003 έχασαν εντός έδρας με 44-41 από τον Έσπερο, ενώ εντός έδρας ηττήθηκε και το Προμίνι, με 54-23 από το Παγκράτι.