Με τον καλύτερο τρόπο, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της τη φετινή σεζόν στην Α' κατηγορία Παίδων της ΕΣΚΑ, η ομάδα της TeleUnicom BAC! Στο τελευταίο της παιχνίδι, για την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου, νίκησε στο κλειστό της Ελληνογερμανικής το Μαρούσι με 57-50. Το Παιδικό της Ακαδημίας, με συνολικό απολογισμό 10 νίκες και 12 ήττες, κατέλαβε στην 8η θέση, στην πρώτη του συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Αντίθετα το Μαρούσι, αποχαιρέτησε την κατηγορία, κάτι που θα συνέβαινε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα, μετά τη νίκη του Παπάγου επί του Αμύντα. Τα δεκάλεπτα και οι πόντοι του αγώνα:

Τα δεκάλεπτα: 8-15, 22-27, 34-33, 57-50.

TeleUnicom BAC (Κώστας Παταβούκας, Αντώνης Μπότης): Γκοβέσης Χ., Ηλιόπουλος Δ., Καραγιάννης Γ. 6, Λυμπερόπουλος Λ., Ηλιόπουλος Ν. 6, Κόλτηρης Γ.2, Προίσκος Α. 20, Αρσενόπουλος Ν. 10(1), Λουκαϊτης Η. 2, Πάλλας Χ. 2, Παπαγεωργίου Ν. 2, Ζαχόπουλος Π. 7.

Στην ενότητα "Πρόγραμμα", επιλέγοντας "Παιδικό Α'", μπορείτε να δείτε συνοπτικά όλα τα αποτελέσματα της ομάδας μας, αλλά και μέσα από το αντίστοιχο link, την τελική βαθμολογία από την ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ.