Σε ένα ματς με πάθος, ένταση και φινάλε για γερά νεύρα, το Παιδικό της TeleUnicom BAC επικράτησε εκτός έδρας με 42-37 της Triple Crown σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική. Μια νίκη που σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς, εξασφαλίζει στην ομάδα της Ακαδημίας και μαθηματικά την παραμονή της και την επόμενη σεζόν στην Α' κατηγορία της ΕΣΚΑ. 

Μετά το πρώτο, γεμάτο άγχος, δεκάλεπτο, οι παίκτες του Κώστα Παταβούκα, σταδιακά άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν προβάδισμα στο σκορ και κράτησαν την πρωτοπορία ως το τέλος, πετυχαίνοντας έτσι την 9η νίκη τους. Η αυλαία του πρωταθλήματος πέφτει την ερχόμενη εβδομάδα, στο εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι (10/3, 20:00). Τα δεκάλεπτα και οι πόντοι της ομάδας μας στο παιχνίδι με την Triple Crown.

Τα δεκάλεπτα: 6-4, 21-17, 26-28, 37-42.

TeleUnicom BAC (Κώστας Παταβούκας, Αντώνης Μπότης): Γκοβέσης Χ., Λαναράς Ρ., Δήμος Π., Καραγιάννης Γ. 14, Ηλιόπουλος Ν. 1, Προίσκος Α. 5, Κόλτηρης Γ., Αρσενόπουλος Ν. 16(1), Λουκαϊτης Η. 2, Πάλλας Χ., Παπαγεωργίου Ν. 2, Ζαχόπουλος Π. 2.