Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΣΚΑ, η κλήρωση της φάσης των "16" του πρωταθλήματος Μίνι (γεν. 2002), στο οποίο έχει προκριθεί η TeleUnicom BAC μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.

Η ομάδα της Ακαδημίας κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τον Νικηφόρο, το Μαρκόπουλο και τον Ηλυσιακό. Όλοι θα παίξουν με όλους σε διπλούς αγώνες και ο πρώτος της κατάταξης θα προκριθεί στο Final-4. Οι υποχρεώσεις της Ακαδημίας αρχίζουν το επόμενο Σάββατο (7 Μαρτίου-17:45) εκτός έδρας με το Μαρκόπουλο. Το ακριβές πρόγραμμα αγώνων, μόλις οριστικοποιηθεί θα αναρτηθεί στην ενότητα "Πρόγραμμα" και στην κατηγορία "Μίνι-2002".

Ο Νικηφόρος κατέλαβε την πρώτη θέση του 3ου ομίλου με απολογισμό 13 νίκες και 1 ήττα, στο τελευταίο του παιχνίδι από τη δεύτερη ομάδα του ομίλου ΑΕΚ Περιστερίου. Το Μαρκόπουλο ήταν πρώτο στον 8ο όμιλο με απολογισμό 12 νίκες και 2 ήττες, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τα Μεσόγεια. Τέλος, ο Ηλυσιακός με 11 νίκες και 3 ήττες, τερμάτισε στη 2η θέση του 5ου ομίλου, πίσω από τον πρώτο Αμύντα.