Ο κανονισμός της ακαδημίας περιέχει τα ακόλουθα:

  1. Οι αθλητές πρέπει να είναι συνεπείς και να παρευρίσκονται έγκαιρα σε όλες τις κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις της ομάδας. Όταν αυτό δεν είναι δυνατόν, πρέπει να συντρέχει σοβαρός λόγος και οφείλουν να ενημερώνουν έγκαιρα τον προπονητή τους .
  2. Σε περίπτωση διαμαρτυρίας γονιού ή παιδιού προς το διαιτητή ,αρχικά θα υπάρξει σύσταση και αλλαγή του παίκτη που διαμαρτυρήθηκε. Αν το γεγονός αυτό επαναληφθεί ο αγώνας αυτομάτως θα διακόπτεται εις βάρος της ομάδας μας .
  3. Οι αθλητές πρέπει να συμπεριφέρονται κόσμια και με σεβασμό προς τους: συναθλητές, προπονητές, διοίκηση, διαιτητές, γραμματεία, αντιπάλους, φιλάθλους και  γονείς .
  4. Οι αθλητές πρέπει να απευθύνονται στον προπονητή και μόνο, για οτιδήποτε έχει σχέση με τους ίδιους και την ομάδα ( π.χ. προβλήματα σχέσεων με συναθλητές ή με τον ίδιο τον προπονητή, με γονείς, με διαιτητές, τραυματισμούς, αρρώστιες, θεραπείες με φάρμακα, ειδική διατροφή ή συμπληρώματα, φροντιστήρια, μαθήματα, εξετάσεις, ιδιαιτερότητες, θέματα υγείας κλπ.)
  5. Απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης  και  του αγώνα οι  παίκτες να απομακρύνονται από το χώρο της προπόνησης  και  του πάγκου για οποιονδήποτε λόγο, εκτός άμα έχουν πάρει άδεια από τον προπονητή τους.
  6. Απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης και του αγώνα οι αθλητές να φορούν αξεσουάρ (βραχιόλια, δαχτυλίδια κ.α.)  τα οποία είναι επικίνδυνα για τον τραυματισμό των ίδιων και των συναθλητών τους.
  7. Οι αθλητές οφείλουν να βρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά τουλάχιστον πριν την έναρξη της προπόνησης και  30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.
  8. Οι αθλητές οφείλουν να φορούν στις προπονήσεις ρούχα της ομάδας , να διατηρούν καθαρές και σε καλή κατάσταση τις στολές των αγώνων που τους παρέχει ο σύλλογος και να προσέρχονται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με αυτές.

 

Σημ: Ο βασικός σκοπός της Ακαδημίας εκτός από την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων του αθλήματος  είναι η δημιουργία χαρακτήρα, η σωστή παρουσία εντός και εκτός της ακαδημίας και η σωστή τους  συμπεριφορά. Γι’ αυτό το λόγο οι παραπάνω κανόνες θα τηρούνται πιστά. Παρακαλούμε ιδιαιτέρως τους γονείς να βοηθήσουν κι αυτοί από την πλευρά τους στην τήρηση των κανόνων. Η βοήθειά σας είναι για μας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.