Πολύ σημαντική νίκη για την TeleUnicom BAC στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ, καθώς επικράτησε στο κλειστό της Ελληνογερμανικής με 42-32 του Αμύντα. Η ομάδα της Ακαδημίας μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι και με όπλο της δυνατή της άμυνα κατάφερε να έχει το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Από τα μέσα της τρίτης περιόδου άρχιζε να "χτίζει" σιγά σιγά μια διαφορά που κράτησε ως το τέλος, καθώς στα τελευταία λεπτά, άντεξε στην πίεση των φιλοξενούμενων.

Με αυτό το ροζ φύλο αγώνα, η TeleUnicom BAC, έφθασε τις 8 νίκες συνολικά, βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας σε σύνολο 12 ομάδων, έχοντας δύο περισσότερες νίκες από το Μαρούσι και τρεις περισσότερες από τον Παπάγου και ουσιαστικά "κλείδωσε" την παραμονή της και την επόμενη σεζόν στην Α' κατηγορία της ΕΣΚΑ, με μόλις τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος. Τα δεκάλεπτα και πόντοι της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Αμύντα.

Τα δεκάλεπτα: 9-3, 15-14, 26-22, 42-32.

TeleUnicom BAC (Κώστας Παταβούκας, Αντώνης Μπότης): Ζαχόπουλος Π. 10, Ηλιόπουλος Δ., Δήμος Π., Λυμπερόπουλος Λ., Ηλιόπουλος Ν., Κόλτηρης Γ., Προίσκος Α. 5, Αρσενόπουλος Ν. 11, Λουκαϊτης Η., Πάλλας Χ. 4, Παπαγεωργίου Ν. 2, Καραγιάννης Γ. 10(1).