Μιά ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά συμμετέχουν στο TELEUNICOM BAC CAMP την 1η ημέρα, Δευτέρα 30/6. Καντά τους βρέθηκαν ο Ζέλικο Ομπράντοβις και ο Δημήτρης Ιτούδης που βρίσκονται στην Ελλάδα αυτές  τις μέρες και φυσικά ο Κώστας Παταβούκας και Γιώργος Ρεγγίνας,όλοι δημιουργοί της Ακαδημίας μπάσκετ TELEUNICOM BAC.

Μαζί τους και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας TELEUNICOM, Μεγάλου Χορηγού της Ακαδημίας, κ. Βασίλης Παπαδόπουλος ο οποίος μίλησε στα παιδιά τονίζοντάς τους ότι πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα τυχεροί που είναι μαζί τους τα μεγαλύτερα ονόματα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.Η TELEUNICOM θα στηρίζει πάντα τις προσπάθειες των μικρών αθλητών για να μάθουν σωστά το άθλημα και θα συμβάλλει σε ανάλογες δραστηριότητες της Ακαδημίας.

Σε πολύ ευχάριστο και χαλαρό κλίμα οι Ιτούδης και Ομπράντοβιτς έδωσαν τις δικές τους συμβουλές στα παιδιά και με χαρά φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Το γεγονός ότι παρά το φορτωμένο πρόγραμμα και τις αυξημένες υποχρεώσεις οι  δύο κορυφαίοι προπονητές της Ευρώπης βρέθηκαν στο CAMP της Ακαδημίας δείχνει και το μεγάλο ενδιαφέρον τους για την ανάπτυξη των υποδομών  του μπάσκετ.