Γεννήθηκε στην Καλαμπάκα Τρικάλων, στις 3 Φεβρουαρίου 1966. Καλαθοσφαιριστής επί εικοσαετία (1979-1999), έκανε τα πρώτα του βήματα στον Αστέρα Εξαρχείων, συνέχισε στην ΑΕΚ, της οποίας υπήρξε αρχηγός, όπως και του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε το πρώτο κύπελλο Πρωταθλητριών το 1996, αλλά και δύο πρωταθλήματα Ελλάδας. Έπαιξε επίσης στην ιταλική Kinder Bologna, ενώ για 14 χρόνια υπήρξε βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, της επίσης διατέλεσε αρχηγός. Κορυφαίες στιγμές, με το εθνόσημο, το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 1989, η 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1994 και η 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996. 

Ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και διευθυντής του Αθλητικού τμήματος στην "Ελληνογερμανική Αγωγή. Επίσης διετέλεσε Α' αντιπρόεδρος του Π.Σ.Α.Κ. (το συνδικαλιστικό όργανων των αμοιβομένων καλαθοσφαιριστών), μέλος της «Ελληνικής Γλωσσικής Κληρονομιάς», του Αμερικάνικου Ιδρύματος για την ελληνική γλώσσα και πολιτισμό, του πολιτιστικού συλλόγου «Θεωρείον», του «Μη Κυβερνητικού Συλλόγου Εθελοντισμού Αθλητών», καθώς και ιδρυτικό μέλος του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Ερεχθέας». Επίσης υπήρξε αγγελιοφόρος του εθελοντισμού στην Ολυμπιάδα του 2004, ενώ διατέλεσε και Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων με την παράταξη «Όμορφη Πόλη» και Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης.

Τη σεζόν 2015-16 ως προπονητής του Παιδικού τμήματος την TeleUnicom BAC (U-16, γεννημένοι το 2000), οδήγησε την ομάδα της Ακαδημίας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ και στη συνέχεια στην κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων, στην τελική φάση της διοργάνωσης που έγινε στα Τρίκαλα.